38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Вібратор для стимуляції клітора з двома насадками червоного кольору Romp Pop

Вібратор для стимуляції клітора з двома насадками червоного кольору Romp Pop

Артикул 23520/RPPT1SG7
1 680 грн
Вібратор для клітора з двома насадками Romp Pop, червоний, 14.3 х 2.4 см

Romp Pop – ваш провідник у світ яскравих насолод! Цей високочастотний вібратор для клітора надає унікальних відчуттів завдяки двом змінним головкам. З Pop ви знаходитесь у центрі мішені задоволення. Цільова конструкція гарантує точну стимуляцію клітора, переходячи від мерехтіння до фокусованих вібрацій для вибухових оргазмів. Занурюйтесь у різноманітність із трьома рівнями інтенсивності та трьома режимами вібрації. Від легкої хвилі до задовільного піку – іграшка адаптується під ваш настрій та рівень збудження. Не зупиняйтесь лише на кліторі. Ви можете стимулювати соски, член вашого партнера, шию та інші ерогенні зони. Вчіть тіла одне одного у пошуках чуттєвих точок. Чому б не додати трохи різноманітності З двома змінними головками Pop, ви можете насолоджуватися точковими або мерехтливими вібраціями, створюючи неповторний досвід. Не обмежуйте свої фантазії – вібратор має захист від води за стандартом IPX7. З Romp Pop ви також економите на батарейках - перезаряджає через USB, він готовий порадувати вас у будь-який момент. Не просто іграшка, а мистецтво досягнення насолоди! Для яскравих відчуттів використовуйте рідкий вібратор.

Характеристики: 2 змінні насадки Travel lock IPX7 Час роботи – 90 хв Час зарядки – 150 хв Тип батареї – літій-іонний полімерний акумулятор Довжина – 14.3 см Діаметр – 2.4 см Про бренд: Нова серія секс іграшок ROMP була створена компанією WOW іграшок для дорослих We-vibe та Womanizer.

ROMP - це колекція дуже доступних вібраторів, яка поєднує в собі технології двох найпопулярніших брендів: Потужні та якісні движки We-Vibe, які поширюють вібрацію глибоко по всьому тілу і приносять неймовірне задоволення. Запатентована розробка Pleasure Air від Womanizer. 2-х мембранна система дарує жінкам ідеальну стимуляцію клітора, доводячи до оргазмів у середньому протягом 30 секунд. Серія була створена спеціально для людей, які мріють спробувати іграшки від двох найпопулярніших брендів, але ніяк не наважаться. Іграшки виготовлені із спрощених матеріалів, але залишаються на високому рівні якості.

ROMP - це чудова можливість випробувати нові емоції за доступною ціною. За допомогою цієї колекції ви зможете дізнатися чари продукції We-vibe і Womanizer і нарешті зважиться на покупку іграшок цих двох чудових виробників.

Кліторальнийі вібратор – хороший вибір для більшісті жінок, оскільки понад 90% їх не досягають чи досягають вкрай рідко оргазму під час вагінального контакту. Клітор (від грец. «clitoris» - ключ) є основним джерелом задоволення на тілі жінки. І хоча жінки мастурбують по-різному, у кожному випадку концентруються саме на ньому. Використовувати кліторні стимулятори можна як для соло-ігор, так і для ігор із партнером.

Вібратори для клітора - не єдиний девайс, який можна використовувати для впливу на цю ерогенну зону. Крім того, інтимні задоволення не мають просторових обмежень – отримати оргазм можна як на любовному ложі, а й поза ним. Прикладом багатогранного девайсу є трусики з вібрацією , завдяки яким отримати сексуальне задоволення можна в автономному режимі практично без участі людини. Вбудований вібратор управляється з пульта або програми смартфона, що дозволяє змінювати режим його роботи непомітно для оточуючих. Підійдуть трусики і для прелюдії, надаючи можливість задіяти в грі відразу кількох ерогенних зон, у тому числі клітор, на тілі жінки.

Виробник Romp
Довжина 143
Діаметр 24
Кількість швидкостей вібрації 3
Тип інтимної іграшки Вібратор
Режим роботи Вібрація
Стать Жіночий
Тип вібратора Кліторальний
Країна виробник Німеччина
Матеріал Силікон
Водостійкість Так
Колір Червоний
Категорія сексшопу Вібратори для клітора
Залишіть свій відгук на Вібратор для стимуляції клітора з двома насадками червоного кольору Romp Pop напишіть відгук
Супутні товари
Вібратори для клітора