38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Таблетки для підвищення сексуального бажання Viamax Desire 2шт

Таблетки для підвищення сексуального бажання Viamax Desire 2шт

Артикул 2502-ViaMax
Кількість в упаковці: 2
350 грн
Немає в наявності

Viamax Sensitive Desire-збудливий препарат для жінок

Багато жінок відчувають зниження лібідо або сексуального бажання в силу різних причин, в тому числі стрес, депресія, пологи, ліки і гормональні коливання. Хоча треба визнати, багато жінок ігнорують свої проблеми сподіваючись час поверне своє, а інші не можуть зрозуміти, акуальності даної проблеми. Однак така проблема існує і називається жіночої сексуальної дисфункції (FSD). Хороша новина полягає в тому що це піддається лікуванню. На щастя, після декількох років досліджень і розробок, вчені ввели таблетки ViaMAX Sensitive Desire.

Viamax DESIRE призначений для посилення статевого потягу і сексуального задоволення у жінок. Покращує кровопостачання статевих органів. Тимчасово підвищує рівень гормонів, відповідальних за статеву функцію, покращує настрій і знижує тривожність.

  • Ефект настає від 2-х до 36-ти годин після застосування.
  • Дозування: по 1-2 таблетки за 2 години до сексуальної активності

До складу Viamax Sensitive Desire входять тільки натуральні компоненти:

  • Нікотинова кислота. Вона регулює синтез статевих гормонів, а також відповідає за ріст і здоров'я і підтримки нормального функціонування шкіри, мови і нервової системи.
  • L-теанін-це амінокислота, яка виробляє заспокійливу дію на мозок. Протягом століть, зелений чай використовується на Сході своїм заспокійливим, цілющим властивостям. L-теанін підвищує рівень допаміну і ГАМК пов'язана з настрою підвищення ефектів і підвищення почуттів, пов'язаних статевого потягу.
  • Лимонник в даний час популярні в усьому світі як тонізуючий засіб. Це безпечний і потужний тонік трави, які м'яко заспокоює, і володіє властивостями біль-полегшення. Це допомагає збільшити енергію і захищає організм від стресу.
  • L-аргінін є амінокислотою, яка створює оксиду азоту в організмі. Дослідження показали, що оксид азоту покращує кровообіг і приплив крові до області геніталій і відіграє найважливішу роль В сексуального потягу і кінцевої сексуальне задоволення.
  • Mucuna Pruriens ця рослина широко відомо серед корінних жителів Індії, його ще називають оксамит бобів. Екстракт застосовується для підвищення розумової активності поліпшення координації. В Індії його часто призначають для чоловіків і жінок з низьким лібідо. Його довга історія в Аюрведе традиційних медичних систем Індії підтверджує свою ефективність.
  • Використання Epimedium в якості лікарської рослини сходить принаймні, 400 р н.е., де він був використаний як тонізуючий засіб для репродуктивної системи. Ця трава широко вивчалася як в лабораторії, так і в клініках в сучасному Китаї, Кореї та Японії.
  • Мака це трава, яка росте в горах Перу спочатку використовувалася у стародавніх інків для підвищення статевого потягу, сили, і підвищення рівня енергії. Останні дані по Мака підтверджують своє широке; тонізуючу дію в умовах втоми і стресу, пов'язаних з сексуальної дисфункції.
  • Eurycoma longifolia Eurycoma Longifolia був використаний в якості лікарської рослини протягом століть в Південно-Східній Азії для просування благополуччя, поліпшення здоров'я, збільшення сили і підвищення лібідо. Сьогодні все частіше і частіше використовується в якості природного сексуального допінгу.
  • Інші інгредієнти: софори жовтувата, зінгерон, Honokiol, зелений чай


Виробник Viamax
Кількість в упаковці 2
Кількість швидкостей вібрації 2
Смак Без смаку і запаху
Стать Жіночий
Додатковий ефект Збудливий
Форма випуску Таблетки
Країна виробник Швеція
Категорія сексшопу Збуджуючі таблетки для жінок
Залишіть свій відгук на Таблетки для підвищення сексуального бажання Viamax Desire 2шт напишіть відгук
Супутні товари
Збуджуючі таблетки для жінок