38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Презервативи поліуретанові ультратонкі люкс класу прозорого кольору Sagami

Презервативи поліуретанові ультратонкі люкс класу прозорого кольору Sagami

Артикул SG-990778
340 грн
306 грн
Японські поліуретанові презервативи люкс класу Сагамі. Перевага презервативів Sagami Original 0.02 -Ультратонкі Це один з найтонших презервативів у світі - вони в 2 рази тонші за звичайні латексні. -Ультрапрочний Міцність цих презервативів у 2 рази вища у тестах на розтягування та у 3 рази вища у тестах на об'ємне розтягування -Кращий по теплопровідності Теплопровідність набагато вища за латексну. Тепло передається так, ніби презерватива немає -Не має специфічного запаху Презервативи не містять протеїнів, тому не мають специфічного «латексного» запаху. -Додають натуральні відчуття Молекули поліуретану мають високу щільність, тому поверхня презервативу виключно гладка і надає натуральні відчуття. -Гіпоалергенність Відсутність протеїнів та хімічних дратівливих сполук виключає можливість алергічних реакцій. Найменування: Sagami Original Упаковка: 2 ультратонкі поліуретанові презервативи. Найпопулярніші презервативи №1 в Японії. Характеристики Sagami Original 0.02 Найтонші за структурою - 20 мікрон, в 3 рази вище міцність на об'ємне розтягування (стандарт торгової марки Sagami) Неперевершена теплопровідність, тепло передається так, ніби презерватива немає Гладка поверхня створює натуральні відчуття Поліуретан тому мінімальний ризик алергічних реакцій на відміну латексу. Не містять протеїнів, тому немає специфічного «латексного» запаху. Кожен презерватив вироблений та індивідуально тестований на надійність відповідно до стандарту Японії. Жоден із методів контрацепції не може на 100% гарантувати захист від інфекцій, що передаються статевим шляхом або попередити вагітність. Однак, якщо слідувати інструкції, вкладеній в упаковку, можна максимально знизити ризик. Сумісність: Sagami це єдині презервативи, з якими можна використовувати будь-яким видом мастила.

Найпопулярніший контрацептив, при правильному застосуванні забезпечує захист від небажаної вагітності та захворювань, які передаються статевим шляхом у 98%. Технології дозволили створити презервативи, товщина яких не заважає чоловікам отримувати задоволення, якби вони не використовували цей метод захисту. Якщо з будь-якої причини не підходять латексні вироби, їх можна замінити контрацептивами з поліуретану або ізопрену.

Латекс презервативи – найпоширеніші засоби механічної контрацепції, а перевага латексу надається не аби як. По-перше, це їхня висока межа міцності. Вироби з латексу можуть розтягнутися до 800% і залишитися цілими. По-друге, кондоми з латексу дешевше, а по-третє – вони більш еластичні, ніж продукти із синтетичних матеріалів.

Латексні презервативи – найпоширеніші засоби контрацепції, які дешеві та забезпечують високий рівень захисту. Їхні основні конкуренти, які забезпечують не менший рівень захисту, але мають додаткові переваги, -  це поліуретанові кондоми. На відміну від латексних, вони є гіпоалергенними і можуть мати меншу товщину, що робить відчуття чоловіка більш реалістичними. На нашому ринку цю категорію контрацептивів представляють японські презервативи Сагамі .

Виробник Sagami
Матеріал Латекс
Вид виробу Презерватив
Колір Прозорий
Стать Чоловічий
Країна виробник Японія
Категорія сексшопу Презервативи
Залишіть свій відгук на Презервативи поліуретанові ультратонкі люкс класу прозорого кольору Sagami напишіть відгук
Презервативи