38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Набір анальних пробок різного розміру чорного кольору з камінчиками Rianne S Booty Plug 3 штуки

Набір анальних пробок різного розміру чорного кольору з камінчиками Rianne S Booty Plug 3 штуки

Артикул 258990
1 895 грн
1 610 грн

Набір анальних пробок різного розміру чорного кольору з каменями Rianne S Booty Plug 3 штуки

Вирушайте в вишукану подорож нових відчуттів з набором анальних пробок Rianne S. Елегантні та стильні, вони виготовлені з медичного силікону преміум класу. Унікальна форма забезпечує комфортне використання, зберігаючи при цьому надійну фіксацію. А завдяки кристалами різних кольорів на основі кожна з пробок не лише задовольняє естетичне почуття, але й служить прикрасою.

Інструкція з використання

Перед першим використанням ретельно очистіть кожну з пробок під теплою водою з милом або спеціальним дезинфектором для інтимних іграшок. Використовуйте лубриканти на водній основі для більш комфортного введення і додаткового поваги до вашого тіла.

Догляд за анальною пробкою з кристалом

Після кожного використання очистіть поверхню іграшки засобом для дезинфекції секс-іграшок або теплою водою з милом. Зберігайте в місцях, недоступних для дітей та тварин.

Переваги

  • Бренд - Rianne S: відомий європейський бренд, який зарекомендував себе на ринку інтим товарів.
  • Країна-виробник - Нідерланди: гарантія якості та безпеки продукту.
  • Матеріал - Силікон: гипоалергенность, приємний на дотик матеріал.
  • Колiр каменя - рiзнi кольори: кожна пробка прикрашена блискучим кристалом певного кольору.
  • Довжина - 95; Дiаметр - 41: пiдходить як новачкам у анальних іграх, так і досвiдченим користувачам.
  • Колiр - Чорний: класичний стильний колiр.
Зануртеся у свiт нових вiдчуттiв уже сьогоднi. Придбайте набiр анальних пробок Rianne S Booty Plug у інтернет-магазинi інтимних товарiв TALLA. Дiйте зараз! Не упустiть можливостi придбати якiсний продукт вiд провiдного європейського виробника. Бiльше моделей анальних пробок з блискучими каменями ви можете знайти на нашому сайтi, дослiджуйте та знайдiть свою ідеальну іграшку.

Функціональне призначення анальних пробок зі стразами нічим не відрізняється від інших виробів цієї категорії. Вони дозволяють швидко і з мінімальним дискомфортом долучитися до такого бажаного сексу - анального. З їхньою допомогою підготувати анус до реального проникнення дуже просто і зробити це можна не лише без дискомфорту, а й із задоволенням. Великим плюсом пробок є той факт, що застосовувати їх можна не тільки в ліжку, а й у повсякденному житті. Анальні пробки з камінням мають ще одну перевагу. Вони є дуже пікантною прикрасою, яка, як і будь-який елемент у сексі, стає чимось більшим, ніж просто декором

Виробник Rianne S
Діаметр 41
Довжина 95
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Стать Жіночий
Країна виробник Нідерланди
Колір каменю Різні кольори
Матеріал Силікон
Колір Чорний
Категорія сексшопу Анальні пробки зі стразами
Залишіть свій відгук на Набір анальних пробок різного розміру чорного кольору з камінчиками Rianne S Booty Plug 3 штуки напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки зі стразами