38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Чокер із білим мехом та кільцем серцем DS Fetish

Чокер із білим мехом та кільцем серцем DS Fetish

Артикул 261100134
Колір: Білий
350 грн
297 грн
Нашийник з білим хутром та кільцем-сердечком

  Ласкаво просимо у світ спокуси та пристрасті! Представляємо вам нашийник з білим хутром та кільцем-сердечком – естетичний та неповторний аксесуар для тих, хто готовий спробувати ігри у підпорядкуванні.

 

  Цей нашийник поєднує у собі ніжність та жорсткість, створюючи неповторний образ вашого інтимного життя. Він виконаний з якісної штучної шкіри (ПУ-поліуретан, PU), що надає йому елегантності та стилю. На нашийнику присутнє біле хутро, яке додасть вашому образу додаткову вишуканість і шарм.

 

  Особливим акцентом цього нашийника є кільце-серце, виготовлене з металу. Воно стане символом вашої пристрасті та відданості, даючи можливість насолоджуватися взаємною прихильністю та владою.

 

  Нашийник прикрашений кріпленнями у вигляді заклепок, що надає йому додаткового шарму та завершеності. Цей аксесуар підкреслить вашу індивідуальність і стане ключовим елементом у ваших таємних фантазіях.

 

  Білий колір нашийника символізує невинність та чистоту, а чорний – сексуальність та пристрасть. Таке поєднання приваблює та створює особливу атмосферу задоволення.

 

  Дозвольте собі поринути у світ експериментів та відвертості, додавши нашийник з білим хутром та кільцем-сердечком у вашу колекцію інтимних аксесуарів.

 

  Купити нашийник БДСМ у нашому інтернет магазині можна зі швидкою та анонімною доставкою із секс-шопу по Україні.

 

  Характеристики:

 

  Матеріал – штучна шкіра (ПУ-поліуретан, PU), метал, хутро

  Колір білий

Виробник DS Fetish
Колір Білий
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Матеріал Метал, штучна шкіра
Вид виробу Чокер
Категорія сексшопу Чокер на шию
Залишіть свій відгук на Чокер із білим мехом та кільцем серцем DS Fetish напишіть відгук
Супутні товари
Чокер на шию