38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальний корок металевий сріблястого кольору з білим лисиним хвостиком з натурального хутра DS Fetish Anal plug fox tail white

Анальний корок металевий сріблястого кольору з білим лисиним хвостиком з натурального хутра DS Fetish Anal plug fox tail white

Артикул 271101206
1 495 грн
1 270 грн

Анальна пробка металева сріблястого кольору з білим хвостиком лисиці з натурального меху DS Fetish Anal plug fox tail white

Створіть яскраві та захоплюючі емоції з цією стильною анальною пробкою сріблястого кольору від провідного бренду DS Fetish. Прикраса виготовлена з якісного металу, гіпоалергенна і приємна на дотик. Особливий шарм надає блискучий сріблястий відтінок і розкішний хвостик з натурального меху лисиці.

Інструкція використання

Підготуйте продукт до використання, обробивши його спеціалізованими засобами або теплою водою з м'яким лужним милом. Використовуйте лубрикант для комфортного проникнення. Повільно вводьте анальну пробку, при цьому розслабляйтеся і насолоджуйтеся процесом.

Догляд за анальною пробкою з хвостиком

Продукт необхідно очищати після кожного використання теплою водою і милом або спеціалізованими чистячими засобами. Хвостик бажано обробляти професійними мийними засобами для натурального меху.

Переваги

  • Бренд: DS Fetish - провідний виробник високоякісних стимуляторів на ринку інтим-товарів.
  • Країна-виробник: Китай - лідер у виробництві якісних інтим товарів на глобальному рівні.
  • Матеріал: Метал, Натуральний мех - поєднання цих двох матеріалів створює неповторні враження і яскравий стильний вигляд продукту.
  • Тип хвоста: Лисиця - розкішний білий хвостик додає гризливості та педантичностей.
  • Довжина: 430мм - оптимальна довжина для подальшого використання анальної пробки.
  • Дiаметр: 25мм - безпечний дiаметр пробки при використаннi як для початкiвцiв, так i базавих користувачiв.
  • Колiр: Срiблястий унiкальне срiблясте покриття пробки зачаровує своєю красою.
Запрошуємо вас завершити вашу колекцiю iнтимних аксесуарiв цим унiкальним та стильним предметом. Його можна придбати у нашому iнтернет-магазинi iнтимних товарiв TALLA, де ви також зможете ознайомитися з усim асортиментом анальних пробок та iнших секс-грашок на нашому сайтi. Не упустите можливостi переживати незабутнii моменти!

Анальні пробки з хвостом – простий та надзвичайно ефективний спосіб підвищити градус збудження у обох партнерів. З їх допомогою легко перетворитися на тварину, організувавши захоплюючу еротичну гру. Частина іграшки, яка призначена для занурення в анальний отвір, має ту ж конструкцію, що й класичні анальні пробки, ті ж функціональні можливості. Родзинка в хвості, що пробуджує в людині первісний інстинкт, перетворюючи будь-яку гру на гарячу дію.

Якщо ви тільки відкрили для себе світ інтимних іграшок, то, мабуть, ще не встигли зрозуміти, наскільки часто у ньому потрібні зміни. Ваш арсенал секс-гаджетів зростатиме синхронно зі збільшенням кількості бажань. Тому на зміну анальній пробці з хвостом незмінно прийдуть інші секс іграшки для анального сексу, які замінять їх на час або будуть частиною однієї великої гри.

До чудових гігієнічних властивостей, практичності та довговічності металу, додається можливість відчути контраст температур, «силу» матеріалу. Але пробки для анала без вібрації можуть бути й іншими. При виборі секс-іграшки рідко орієнтуються лише на форму, розмір, матеріал. Кожна з цих характеристик розглядається разом із іншими, тому виробники надають нам право вибору з величезної кількості секс-гаджетів.

Наші чутливі зони потребують новизни. Анальні пробки з хвостом є гарним тлом для інтимних стосунків і добре розігрівають нас напередодні, але завтра ваш анус захоче змін. Відчути їх допоможуть анальні ланцюжки , які дозволяють не просто насолоджуватися, а грати, отримуючи задоволення. Якщо анальну пробку частіше розглядають як джерело стимуляції малої інтенсивності, то намисто та кульки роблять анальні ігри набагато яскравішими.

Виробник DS Fetish
Діаметр 25
Довжина 430
Тип вібратора Анальний
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Тип хвоста Лисиця
Матеріал Метал, Натуральне хутро
Колір Сріблястий
Категорія сексшопу Анальні пробки з хвостиком
Залишіть свій відгук на Анальний корок металевий сріблястого кольору з білим лисиним хвостиком з натурального хутра DS Fetish Anal plug fox tail white напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки з хвостиком