38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальна силіконова рожева пробка з білим помпоном розмір S

Анальна силіконова рожева пробка з білим помпоном розмір S

Артикул 271112215
Колір: Рожевий
395 грн
335 грн

Анальна силіконова пробка рожева з білим помпоном розмір S

Ця анальна пробка створена для виключного задоволення і незабутніх відчуттів. Вона виготовлена з високоякісного, гіпоалергенного силікону, має зручну форму у вигляді конуса. Додайте гри і інтриги до свого інтимного життя завдяки цій рожевій анальній пробці розміру S від Loveshop. Найчарівніше значення у неї - миленький білий хвостик. Продукт підходить як для початківців, так і для досвідчених любителів BDSM-ігор.

Інструкція застосування

Перед використанням очистіть пробку теплою водою і милом або спеціальним засобом для чищення іграшок для дорослих. Рекомендується використовувати з лубрикантом на водній основі. Вставляйте обережно, починаючи з меншого кінця.

Догляд за анальною пробкою з хвостиком

Після кожного використання чистити плавно і делікатно теплою водою і милом або засобом для чищення іграшок. Сушити природним способом, не піддаючи впливу прямих сонячних променів або високих температур.

Переваги

  • Бренд Loveshop - визначений виробник інтимних товарів.
  • Країна-виробник Китай - відома своїми якісними матеріалами та довговечністю продукції.
  • Матеріал - мех, силікон дозволяє безпечно використовувати цей аксесуар як можна комфортніше.
  • Тип хвоста "Зайчик" - надає гри і чарують вашу коханкову гру.
  • Параметри продукту: довжина - 130 мм, діаметр - 28 мм що робить його зручним для початкуючих користувачів.
  • Яскравий рожевий колiр пробки приємний на вид і прикрашає будь-якi гри азартною нотою.
Зробiть своє інтимне життя яскравiшим уже сьогоднi! Придбайте анальну силiконову пробку розмiру S у iнтернет-магазинi iнтимних товарiв TALLA! Ми гарантуємо анонiмнiсть покупки та швидку доставку. Не вiдмовляйте собi у задоволеннi, перевiрте нашi актуальнi пропозицii та ознайомтеся з усим асортиментом анальних пробок на нашому сайтi!

Анальні пробки з хвостом – простий та надзвичайно ефективний спосіб підвищити градус збудження у обох партнерів. З їх допомогою легко перетворитися на тварину, організувавши захоплюючу еротичну гру. Частина іграшки, яка призначена для занурення в анальний отвір, має ту ж конструкцію, що й класичні анальні пробки, ті ж функціональні можливості. Родзинка в хвості, що пробуджує в людині первісний інстинкт, перетворюючи будь-яку гру на гарячу дію.

Форма, колір, розмір є такими ж сильними збуджуючими факторами, як і відчуття, що ця іграшка може опинитися у вашому анальному отворі. Додайте сюди можливість для вашого партнера спостерігати за цим девайсом у вашому анусі, і ви зрозумієте, наскільки важливими є всі ці дрібниці. Анальні пробки з каменем – це народження бажання, розкіш з пікантністю, хоча в основі всього цього знаходиться той самий функціональний і такий гарячий інтимний гаджет.

Наші чутливі зони потребують новизни. Анальні пробки з хвостом є гарним тлом для інтимних стосунків і добре розігрівають нас напередодні, але завтра ваш анус захоче змін. Відчути їх допоможуть анальні намиста , які дозволяють не просто насолоджуватися, а грати, отримуючи задоволення. Якщо анальну пробку частіше розглядають як джерело стимуляції малої інтенсивності, то намисто та кульки роблять анальні ігри набагато яскравішими.

Виробник Loveshop
Довжина 130
Діаметр 28
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Стать Жіночий
Тип хвоста Зайчик
Країна виробник Китай
Колір Рожевий
Матеріал Силікон, Хутро
Категорія сексшопу Анальні пробки з хвостиком
Залишіть свій відгук на Анальна силіконова рожева пробка з білим помпоном розмір S напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки з хвостиком