38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальна пробка металева сріблястого кольору з рожевим лисиним хвостиком зі штучного хутра DS Fetish Anal plug faux fur fox tail pink polyeste

Анальна пробка металева сріблястого кольору з рожевим лисиним хвостиком зі штучного хутра DS Fetish Anal plug faux fur fox tail pink polyeste

Артикул 271300226
800 грн
680 грн

Анальна пробка металева сріблястого кольору з рожевим хвостиком з штучного хутра DS Fetish Анальна пробка з хвостом лисиці рожевого поліестеру

Чудовий аксесуар, який підкреслить вашу індивідуальність та різноманітні фантазії. Це втілення страсті, еротики та комфорту, створено спеціально для любителів гострих відчуттів. Анальна пробка DS Fetish додасть грі і пікантності вашим іграм. Матеріал - високоякісний метал сріблястого кольору, легко ковзає і приємно відчувається на шкірі. Виготовлений з гипоалергенного штучного хутра подовжений рожевий хвостик.

Інструкція з використання:

Перед кожним використанням необхідно ретельно очистити продукт спеціальним матеріалом для дезинфекції секс-іграшок. Рекомендується використовувати з лубрикантом на водній основі для більш комфортних відчуттів.

Догляд за анальною пробкою з хвостиком:

Промивати під теплою водою з використанням милка без ароматизаторов та абразивних частинок. Зберігати в прохолодному, сухому місце. Не залишайте його на пряме сонячне світло.

Переваги:

  • Бренд - DS Fetish: Представлений аксесуар відомого бренда гарантує високу якість та безпечну експлуатацію.
  • Країна-виробник - Китай: Виготовлено за останними стандартами якості.
  • Матеріал - Штучне хутро, Метал: забезпечує тривалий термiн служби та комфорт у застосуваннi.
Товар уже чекає на Вас у онлайн-магазинi інтимних товарiв TALLA! Не упустiть свою нагоду додати розмаїття у своє особисте життя. Також пропонуємо ознайомитися з усiм асортиментом анальних пробок на нашому сайтi.

Анальні пробки хвостики – простий та надзвичайно ефективний спосіб підвищити градус збудження у обох партнерів. З їх допомогою легко перетворитися на тварину, організувавши захоплюючу еротичну гру. Частина іграшки, яка призначена для занурення в анальний отвір, має ту ж конструкцію, що й класичні анальні пробки, ті ж функціональні можливості. Родзинка в хвості, що пробуджує в людині первісний інстинкт, перетворюючи будь-яку гру на гарячу дію.

Якщо ви тільки відкрили для себе світ інтимних іграшок, то, мабуть, ще не встигли зрозуміти, наскільки часто у ньому потрібні зміни. Ваш арсенал секс-гаджетів зростатиме синхронно зі збільшенням кількості бажань. Тому на зміну анальній пробці з хвостом незмінно прийдуть інші секс іграшки для аналу , які замінять їх на час або будуть частиною однієї великої гри.

До чудових гігієнічних властивостей, практичності та довговічності металу, додається можливість відчути контраст температур, «силу» матеріалу. Але пробки для анала без вібрації можуть бути й іншими. При виборі секс-іграшки рідко орієнтуються лише на форму, розмір, матеріал. Кожна з цих характеристик розглядається разом із іншими, тому виробники надають нам право вибору з величезної кількості секс-гаджетів.

Наші чутливі зони потребують новизни. Анальні пробки з хвостом є гарним тлом для інтимних стосунків і добре розігрівають нас напередодні, але завтра ваш анус захоче змін. Відчути їх допоможуть анальні кульки , які дозволяють не просто насолоджуватися, а грати, отримуючи задоволення. Якщо анальну пробку частіше розглядають як джерело стимуляції малої інтенсивності, то намисто та кульки роблять анальні ігри набагато яскравішими.

Виробник DS Fetish
Діаметр 30
Довжина 500
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Тип хвоста Лисиця
Матеріал Метал, Штучне хутро
Колір Сріблястий
Категорія сексшопу Анальні пробки з хвостиком
Залишіть свій відгук на Анальна пробка металева сріблястого кольору з рожевим лисиним хвостиком зі штучного хутра DS Fetish Anal plug faux fur fox tail pink polyeste напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки з хвостиком