38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальна пробка із силікону розмір S із чорно-білим хвостом DS Fetish

Анальна пробка із силікону розмір S із чорно-білим хвостом DS Fetish

Артикул 271340212
850 грн
722 грн

Анальна пробка з силікону розміру S з чорно-білим хвостом DS Fetish

Представляємо вам продукт від китайського бренду DS Fetish - анальну пробку з живописним чорно-білим хвостом. Виготовлена з високоякісного, безпечного і гіпоалергенного матеріалу - медичного силікону. Унікальність цього аксесуара полягає в натуральності і яскравості його дизайну типу "Лисиця". Продукт має ідеальні параметри для комфорту і безпеки: довжина 450 мм, діаметр 25 мм. Колір основи - елегантний чорний.

Інструкція використання

Перед використанням продукту проведіть гігієнічні процедури, переконайтеся, що пробка чиста. Нанесіть на пробку лубрикант на водяній основі, це забезпечить плавне введення і комфортне використання. Обережне ставлення гарантує збереження товару і краси його хвостику.

Догляд за анальною пробкою

Для догляду за анальною пробкою використовуйте м'яке мило і теплу воду. А сушити товар при кімнатній температурі, уникайте напрямного джерела тепла. Важливо розуміти, що не при всіх умовах можна прати хвост пробки, інакше він може втратити свою форму і колір.

Переваги

  • Бренд DS Fetish - надійний виробник будь-яких інтимних товарів,
  • Матеріал-силікон: гипоалергенное властивесть забезпечує комфортне використання без небажаних реакцій,
  • "Лисий" тип хвоста додасть цікавості до вашої гри і буде жадати нових витончених вражень,
  • Ідеальні розміри: довжина 450 мм, діаметр 25 мм - створений для комфорту і безпеки використання,
  • Елегантний чорний колір основи підкреслить ваш стиль у будь-якому образi.

Товар "Анальная пробка из силикона размер S с черно-белым хвостом DS Fetish" уже доступен к покупке в нашем интернет-магазине интимных товаров TALLA. Решив купить этот эксклюзивный продукт, вы можете быть уверены: ваша уединенная жизнь больше никогда не будет прежней. Ознакомьтесь с полным ассортиментом анальных пробок на нашем сайте! Наслаждайтесь своей тайной страстью с изяществом и комфортом!



Анальні пробки хвостики – простий та надзвичайно ефективний спосіб підвищити градус збудження у обох партнерів. З їх допомогою легко перетворитися на тварину, організувавши захоплюючу еротичну гру. Частина іграшки, яка призначена для занурення в анальний отвір, має ту ж конструкцію, що й класичні анальні пробки, ті ж функціональні можливості. Родзинка в хвості, що пробуджує в людині первісний інстинкт, перетворюючи будь-яку гру на гарячу дію.

Форма, колір, розмір є такими ж сильними збуджуючими факторами, як і відчуття, що ця іграшка може опинитися у вашому анальному отворі. Додайте сюди можливість для вашого партнера спостерігати за цим девайсом у вашому анусі, і ви зрозумієте, наскільки важливими є всі ці дрібниці. Анальні пробки з діамантом – це народження бажання, розкіш з пікантністю, хоча в основі всього цього знаходиться той самий функціональний і такий гарячий інтимний гаджет.

Наші чутливі зони потребують новизни. Анальні пробки з хвостом є гарним тлом для інтимних стосунків і добре розігрівають нас напередодні, але завтра ваш анус захоче змін. Відчути їх допоможуть анальні кульки , які дозволяють не просто насолоджуватися, а грати, отримуючи задоволення. Якщо анальну пробку частіше розглядають як джерело стимуляції малої інтенсивності, то намисто та кульки роблять анальні ігри набагато яскравішими.

Виробник DS Fetish
Діаметр 25
Довжина 450
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Тип хвоста Лисиця
Матеріал Силікон
Колір Чорний
Категорія сексшопу Анальні пробки з хвостиком
Залишіть свій відгук на Анальна пробка із силікону розмір S із чорно-білим хвостом DS Fetish напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки з хвостиком