38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальна пробка металева сріблястого кольору з червоним лисиним хвостиком зі штучного хутра DS Fetish Anal plug faux fur fox tail Red polyeste розмір S

Анальна пробка металева сріблястого кольору з червоним лисиним хвостиком зі штучного хутра DS Fetish Anal plug faux fur fox tail Red polyeste розмір S

Артикул 272001209
695 грн
590 грн
Немає в наявності

Анальна пробка металевого сріблястого кольору з червоним хвостиком лисиці зі штучного хутра DS Fetish Anal plug faux fur fox tail Red polyester розмір S

Проявіть свою групову сторону, надайте відчуттям нових гострих емоцій. Поєднання класичної іграшки для анальної стимуляції та чудового розкішного хвостика лисиці допоможе рознообразити інтимне життя, принести нестандартні елементи у кохання. Виготовлена з гладкого, не містить фталати матеріалу - безпечного для тіла.

Інструкція застосування:

Перед використанням обильно змастити пробку та отвір спеціальним змащувачем на водяній основі. Можливе використання з прищепками для сосків або пеніс-кільцями для додаткових відчуттів.

Догляд за анальною пробкою з хвостиком:

Після кожного використання вимивайте поверхню теплою водою з спецмилом до видалення слідів.

Переваги:

  • Бренд - DS Fetish: один із провідних виробників аксесуарів для БДСМ та фетиша, що гарантує якість товару.
  • Країна виробник - Китай: запорука доступності товару при збереженні високої якості виконання.
  • Матеріал - Штучне хутро, Метал: поєднання матеріалів дозволяє рознообразити відчуття.
  • Тип хвоста - Лисиця: ефектний довгий хвост лисиці додає грипущостей у образ і створює атмосферу.
  • Довжина - 430 мм, Діаметр - 25 мм: розмір пасуватиме як новачкам, так досвідченим користувачам.
  • Колiр - Червоний: яскравий колiр хвостика надає індивiдуальнiсть данiй моделi.
Соковите поєднання функцiональностi та стильного дизайну? Поразлива пiслясмак гри з ним? Ви уже майже впевненi, що це те, що вам потрiбно! Замовте Анальну пробку металевого срiблястого кольору з червоним хвостиком лисицi зi штучного хутра DS Fetish Anal plug faux fur fox tail Red polyester розмiру S на TALLA уже сьогоднi! Також запрошуємо ознайомитися з усим асортиментом анальних пробок на нашому сайтi. Вiдчуйте всю палiтру задоволення!

Анальні пробки хвостики – простий та надзвичайно ефективний спосіб підвищити градус збудження у обох партнерів. З їх допомогою легко перетворитися на тварину, організувавши захоплюючу еротичну гру. Частина іграшки, яка призначена для занурення в анальний отвір, має ту ж конструкцію, що й класичні анальні пробки, ті ж функціональні можливості. Родзинка в хвості, що пробуджує в людині первісний інстинкт, перетворюючи будь-яку гру на гарячу дію.

До чудових гігієнічних властивостей, практичності та довговічності металу, додається можливість відчути контраст температур, «силу» матеріалу. Але пробки для анала без вібрації можуть бути й іншими. При виборі секс-іграшки рідко орієнтуються лише на форму, розмір, матеріал. Кожна з цих характеристик розглядається разом із іншими, тому виробники надають нам право вибору з величезної кількості секс-гаджетів.

Наші чутливі зони потребують новизни. Анальні пробки з хвостом є гарним тлом для інтимних стосунків і добре розігрівають нас напередодні, але завтра ваш анус захоче змін. Відчути їх допоможуть ланцюжки анальні , які дозволяють не просто насолоджуватися, а грати, отримуючи задоволення. Якщо анальну пробку частіше розглядають як джерело стимуляції малої інтенсивності, то намисто та кульки роблять анальні ігри набагато яскравішими.

Виробник DS Fetish
Діаметр 25
Довжина 430
Тип вібратора Анальний
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Тип хвоста Лисиця
Матеріал Метал, Штучне хутро
Колір Червоний
Категорія сексшопу Анальні пробки з хвостиком
Залишіть свій відгук на Анальна пробка металева сріблястого кольору з червоним лисиним хвостиком зі штучного хутра DS Fetish Anal plug faux fur fox tail Red polyeste розмір S напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки з хвостиком