38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальна силіконова пробка зі стоппером у формі фіолетова троянди

Анальна силіконова пробка зі стоппером у формі фіолетова троянди

Артикул 272300228
Колір: Фіолетовий
995 грн
845 грн

Анальна силіконова пробка зі стопером у формі троянди фіолетова

Цей продукт - символ ніжності та чутливості. З його допомогою Ви можете відкрити для себе нову всесвітню насолоду, де зароджуються найяскравіші і незабутні відчуття. Якісний матеріал, приємний на дотик, забезпечує комфортне використання. У комплект входить анальна пробка з медичного силікону фіолетового кольору з стильним стопером у вигляді троянди.

Інструкція використання

Перед використанням ретельно промийте пробку і використовуйте лише з підходящим лубрикантом на водній основі. Вставляйте м'яко і плавно, щоб уникнути дискомфорту або пошкоджень.

Догляд за анальною пробкою

Після кожного використання очистіть поверхню інтимного аксесуара теплою мильною водою або спеціальним антибактеріальним гелем. Ніколи не кип'ятить продукт або не чистьте його грубими щітками. Щоб подовжити термін служби анальної пробки, зберігайте її в чистому і сухому місці.

Переваги

  • Бренд Loveshop: один з провідних виробників інтимних аксесуарів. Гарантія якості та надійності.
  • Країна-виробник Китай: продукція цiєї країни вiдрiзняється доступнiстю та високою якiстю виконання.
  • Матерiал Силiкон: гiпоалергенний матерiал, який дає вiдчуття реальної шкiри; безпечний для використання та легко чиститься.
  • Довжина 100мм, Дiаметр 27мм: ідеальний розмiр для комфортного використання як початкiвцями, так і досвiдченими користувачами.
  • Колiр Фiолетовий: стильний колiр пiдкреслить вашу індивiдуальнiсть.
Придбати Анальну силiконову пробку зi стопером у формi троянди фiолетового кольору Ви можете прямо зараз на сайт iнтернет-магазину TALLA. Забезпечте собi яскравий штурвал насолоди! Не упустите можливостей ознайомитися з широким асортиментом анальних пробок та обрати той, який стане важливим елементом Вашого інтимного життя.

Анальні пробки без вібрації є класикою цієї категорії секс-іграшок. Вони є самодостатніми інтимними гаджетами або використовуються як додатковий стимулятор при вагінальному проникненні, що робить гострішим відчуття обох партнерів. Класичні пробки для аналу – ідеальні іграшки для підготовки до анального сексу та чудово підходять для тривалого носіння. Як то кажуть, нічого зайвого. Їхня форма, матеріали виготовлення, конструкція оптимально підходять для тривалої стимуляції та носіння, причому абсолютно непомітно для оточуючих.

При виборі іграшки для стимуляції такої делікатної зони як анус, ми хочемо бути впевнені в ній на всі 100. Силіконова анальна пробка відноситься саме до таких девайсів. Вироби з силікону приємні на дотик, швидко нагріваються до температури тіла і мають гарну гнучкість. Вони безпечні, оскільки не містять шкідливих речовин та гіпоалергенні. Силіконові пробки будуть гарним вибором для початківців та тих, хто вже має досвід, надаючи певну свободу дій.

Виробник Loveshop
Довжина 100
Діаметр 27
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Матеріал Силікон
Колір Фіолетовий
Категорія сексшопу Анальні пробки без вібрації
Залишіть свій відгук на Анальна силіконова пробка зі стоппером у формі фіолетова троянди напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки без вібрації