38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальна металева пробка з фіолетовим хвостиком S

Анальна металева пробка з фіолетовим хвостиком S

Артикул 272301200
Колір: Фіолетовий
550 грн
467 грн

Анальна металева пробка з фіолетовим хвостиком S

Елегантний і стильний аксесуар для любителів особливих відчуттів - анальна металева пробка з фіолетовим хвостиком розміру S. Відкрийте нові горизонти задоволення завдяки бренду Loveshop. Виготовлена з високоякісного, безпечного металу і ніжного на дотик штучного хутра, ця пробка чудово підходить як для початківців, так і для досвідчених любителів. Сама пробка має довжину 60мм., а її діаметр складає всього 25мм., що забезпечує комфортне введення і використання.

Інструкція застосування

Перед використанням необхідно обробити пробку спеціальними очисними засобами або теплою водою з милом. Для комфортної гри рекомендується використовувати лубрикант на водній основі. Вводьте предмет обережно, щоб уникнути пошкоджень.

Догляд

Після використання промийте пробку теплою водою і милом або спеціальним засобом для чищення секс-іграшок. Верхню частину (хвостик) рекомендується чистити за інструкцією виробника.

Переваги

  • Бренд Loveshop - гарантія якості, продукти цього бренду користуються великим попитом і довір'ям у споживачів.
  • Країна-виробник - Китай, який зарекомендував себе як лідер у виробництві якісних інтим-аксесуарів.
  • Матеріали - Метал і хутро забезпечують безпеку використання і приємні на дотик відчуття.
  • Тип хвостика "Зайчик" надає шарм даної моделі анальної пробки.
  • Оптимальна довжина 60 мм. і діаметр 25 мм. пасують як для новачків, так і досвідчених користувачів серії.
  • Колір фіолетовий - стильний і яскравий вибор для будь-якого користувача.

Переконайтеся самостiйно у всiх перевагах анальної металевої пробки з фiолетовим хвостиком вiд TALLA. Ми впевненi, що не пошкодуете про свiй вибiр! Запрошуемо ознайомитися з усiм асортиментом анальних пробок на нашому сайтi.



Анальні пробки хвости – простий та надзвичайно ефективний спосіб підвищити градус збудження у обох партнерів. З їх допомогою легко перетворитися на тварину, організувавши захоплюючу еротичну гру. Частина іграшки, яка призначена для занурення в анальний отвір, має ту ж конструкцію, що й класичні анальні пробки, ті ж функціональні можливості. Родзинка в хвості, що пробуджує в людині первісний інстинкт, перетворюючи будь-яку гру на гарячу дію.

До чудових гігієнічних властивостей, практичності та довговічності металу, додається можливість відчути контраст температур, «силу» матеріалу. Але пробки для анала без вібрації можуть бути й іншими. При виборі секс-іграшки рідко орієнтуються лише на форму, розмір, матеріал. Кожна з цих характеристик розглядається разом із іншими, тому виробники надають нам право вибору з величезної кількості секс-гаджетів.

Наші чутливі зони потребують новизни. Анальні пробки з хвостом є гарним тлом для інтимних стосунків і добре розігрівають нас напередодні, але завтра ваш анус захоче змін. Відчути їх допоможуть ланцюжки анальні , які дозволяють не просто насолоджуватися, а грати, отримуючи задоволення. Якщо анальну пробку частіше розглядають як джерело стимуляції малої інтенсивності, то намисто та кульки роблять анальні ігри набагато яскравішими.

Виробник Loveshop
Діаметр 25
Довжина 60
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Стать Жіночий
Тип хвоста Зайчик
Країна виробник Китай
Матеріал Метал, Хутро
Колір Фіолетовий
Категорія сексшопу Анальні пробки з хвостиком
Залишіть свій відгук на Анальна металева пробка з фіолетовим хвостиком S напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки з хвостиком