38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальна пробка металева сріблястого кольору із сірим лисиним хвостиком DS Fetish Anal plug fox tail black fox розмір S

Анальна пробка металева сріблястого кольору із сірим лисиним хвостиком DS Fetish Anal plug fox tail black fox розмір S

Артикул 272401206
1 095 грн
930 грн

Анальна пробка металева сріблястого кольору з сірим хвостиком лисиці DS Fetish Anal plug fox tail black fox розмір S

Ваш ідеальний провідник у світ еротичних задоволень - анальна пробка від бренду DS Fetish! Срібляста, блискуча і прохолодна на дотик, виготовлена з якісного безпечного металу. Розкішний хвіст з густого та приємного на дотик штучного хутра сірого кольору надасть особливу пікантність вашій інтимній грі, створюючи незвичайно збудливе видовище. Перетворитесь на спокусливу лисичку за допомогою цієї незабутньої іграшки. Використовуйте для рознообразження ваших стосунків, розкривайте нові горизонти задоволення!

Інструкція використання

Перед використанням обробіть анальну пробку спеціальним засобом для очищення інтимних аксесуарів або милом. Вставляйте ювелірним декоративним кулькою вперед, використовуйте спеціальний гель-лубрикант на водяній основі. Будьте обережними і не поспішайте.

Догляд за анальною пробкою з хвостиком

Після кожного використання очистити металеву частину іграшки засобами для догляду за секс-аксесуарами або милом. Хвостик необхідно обробляти окремо, обережно очищаючи його м'якою щіткою та спеціальним шампунем для делікатних виробів.

Переваги

  • Бренд DS Fetish - лідер на ринку еротичних іграшок, який зарекомендував себе по всьому свiту своєю бездоганною якiстю та оригiнальнiстю дизайну.
  • Країна-виробник - Китай, де при створеннi iнтимних аксесуарiв використовуються передовi технологii.
  • Матерiали - Штучне хутро та Метал, що гарантує безпеку використання та комфортнi вiдчуття.
  • Тип хвостика - Лисиця, що створює особливу атмосферу у вашiй iнтимнiй грi.
  • Пiдходящий розмiр: довжина 70мм, дiаметр 30мм, що робить пробку iдеально пiдходящою для новачкiв анального задоволення.
  • Колiр Срiблястий надає елегантностi та приємних вiдчуття порадуючи око своїм блиском.

Не вiдмовляйте собi у можливостi випробувати невиданий комфорт та захоплююче задоволення! Оформите замовлення на Анальную пробку металевую сребристого кольору з сирим лисячим хвостиком DS Fetish Anal plug fox tail black fox розмíру S уже сьогоднí у інтернет-магазинí iнтíмних товарí TALLA! Даруйте собí та партnerovi радíсть нових вíдкритíй! І не забудьте означитися з повною асoртиментом нашого магазинy - переконанí, що знайдете безлìч цìкавих пропозìцìй!



Анальні пробки з хвостами – простий та надзвичайно ефективний спосіб підвищити градус збудження у обох партнерів. З їх допомогою легко перетворитися на тварину, організувавши захоплюючу еротичну гру. Частина іграшки, яка призначена для занурення в анальний отвір, має ту ж конструкцію, що й класичні анальні пробки, ті ж функціональні можливості. Родзинка в хвості, що пробуджує в людині первісний інстинкт, перетворюючи будь-яку гру на гарячу дію.

Якщо ви тільки відкрили для себе світ інтимних іграшок, то, мабуть, ще не встигли зрозуміти, наскільки часто у ньому потрібні зміни. Ваш арсенал секс-гаджетів зростатиме синхронно зі збільшенням кількості бажань. Тому на зміну анальній пробці з хвостом незмінно прийдуть інші анальні секс іграшки , які замінять їх на час або будуть частиною однієї великої гри.

До чудових гігієнічних властивостей, практичності та довговічності металу, додається можливість відчути контраст температур, «силу» матеріалу. Але анальні пробки без вібро можуть бути й іншими. При виборі секс-іграшки рідко орієнтуються лише на форму, розмір, матеріал. Кожна з цих характеристик розглядається разом із іншими, тому виробники надають нам право вибору з величезної кількості секс-гаджетів.

Наші чутливі зони потребують новизни. Анальні пробки з хвостом є гарним тлом для інтимних стосунків і добре розігрівають нас напередодні, але завтра ваш анус захоче змін. Відчути їх допоможуть анальні ланцюжки , які дозволяють не просто насолоджуватися, а грати, отримуючи задоволення. Якщо анальну пробку частіше розглядають як джерело стимуляції малої інтенсивності, то намисто та кульки роблять анальні ігри набагато яскравішими.

Виробник DS Fetish
Діаметр 30
Довжина 70
Тип вібратора Анальний
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Тип хвоста Лисиця
Матеріал Метал, Штучне хутро
Колір Сріблястий
Категорія сексшопу Анальні пробки з хвостиком
Залишіть свій відгук на Анальна пробка металева сріблястого кольору із сірим лисиним хвостиком DS Fetish Anal plug fox tail black fox розмір S напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки з хвостиком