38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальний корок металевий сріблястого кольору з райдужним лисиним хвостиком DS Fetish Anal plug faux fur fox tail multi kolor polyeste розмір S

Анальний корок металевий сріблястого кольору з райдужним лисиним хвостиком DS Fetish Anal plug faux fur fox tail multi kolor polyeste розмір S

Артикул 274001213
850 грн
722 грн

Анальна пробка металева сріблястого кольору з райдужним хвостиком лисиці DS Fetish Anal plug faux fur fox tail multi kolor поліестер розмір S

Ми маємо честь представити вам унікальний аксесуар з асортименту інтимної продукції, який підійде як початківцям, так і досвідченим шанувальникам стилю BDSM. Це металева анальна пробка не лише приємного сріблястого кольору, але й доповнена яскравим райдужним хвостиком у стилі лисиці. Під час використання ви відчуєте справжнє задоволення від іншого виду різноманітності - DS Fetish Anal plug faux fur fox tail multi kolor поліестер розмір S. Виготовлена з матеріалу високої якості, ця іграшка обіцяє комфортне проникнення і безпеку.

Інструкція з використання

Перед першим використанням товар слід ретельно очистити. Користуйтеся анальною пробкою за допомогою лубриканта на водній основі для більш комфортного і безболючного введення іграшки. Оснащена зручним основою, яка служить чудовим захистом від випадкового проникнення глибше, ніж потрібно.

Догляд за анальною пробкою з хвостиком

Догляд за цим аксесуаром легкий і неприхильний. Промивати саму анальну пробку можна як водою, так і спеціальними очисниками для інтим-грашок. Хвостик бажано чистити лише сухим способом, щоб зберегти його первозданий вигляд і уникнути пошкоджень.

Переваги:

  • Бренд DS Fetish гарантує високу якість виготовлення та безпеку матеріалів.
  • Країна-виробник Китай - ознака демократичної ціни при гідному якості товару.
  • Виготовлена з металу іграшка забезпечує комфортне використання та тривалий термін служби.
  • Яскравий райдужний "лисиний хвост" виконаний з якісного штучного хутра для естетичного задоволення.
  • Довжина пробки - 400 мм, що дозволяє подарувати насолоду немислимої глибини.
  • Модерований діаметр - 25 мм, що робить її варіантом пасуючим для багатьох користувачів.
Насолоджуйтеся незвичайними враженнями та задовольняйте свою жагу новизни. Придбати анальну пробку срiблястого кольорy з райдужним лисиним хвостиком DS Fetish Anal plug faux fur fox tail multi kolor полiестер розмiр S можна у інтернет-магазинi iнтимних товарiв TALLA. Також на сайтi ви знайдете безлiч iнших цiкавих пропозицiй з категорii "анальних пробок".

Анальні пробки хвости – простий та надзвичайно ефективний спосіб підвищити градус збудження у обох партнерів. З їх допомогою легко перетворитися на тварину, організувавши захоплюючу еротичну гру. Частина іграшки, яка призначена для занурення в анальний отвір, має ту ж конструкцію, що й класичні анальні пробки, ті ж функціональні можливості. Родзинка в хвості, що пробуджує в людині первісний інстинкт, перетворюючи будь-яку гру на гарячу дію.

До чудових гігієнічних властивостей, практичності та довговічності металу, додається можливість відчути контраст температур, «силу» матеріалу. Але анальні пробки без вібрації можуть бути й іншими. При виборі секс-іграшки рідко орієнтуються лише на форму, розмір, матеріал. Кожна з цих характеристик розглядається разом із іншими, тому виробники надають нам право вибору з величезної кількості секс-гаджетів.

Наші чутливі зони потребують новизни. Анальні пробки з хвостом є гарним тлом для інтимних стосунків і добре розігрівають нас напередодні, але завтра ваш анус захоче змін. Відчути їх допоможуть анальні кульки та намиста, які дозволяють не просто насолоджуватися, а грати, отримуючи задоволення. Якщо анальну пробку частіше розглядають як джерело стимуляції малої інтенсивності, то намисто та кульки роблять анальні ігри набагато яскравішими.

Виробник DS Fetish
Діаметр 25
Довжина 400
Тип вібратора Анальний
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Тип хвоста Лисиця
Матеріал Метал, Штучне хутро
Колір Райдужний
Категорія сексшопу Анальні пробки з хвостиком
Залишіть свій відгук на Анальний корок металевий сріблястого кольору з райдужним лисиним хвостиком DS Fetish Anal plug faux fur fox tail multi kolor polyeste розмір S напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки з хвостиком