38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальна пробка з зеленим кристалом силіконова фіолетова Purple Silicone Emerald розмір M

Анальна пробка з зеленим кристалом силіконова фіолетова Purple Silicone Emerald розмір M

Артикул 280272
Колір каменю: Зелений
513 грн
487 грн
Немає в наявності

Анальна пробка з зеленим кристалом силіконова фіолетова Purple Silicone Emerald розмір M

Завітна фантазія у здійсненні ваших найсекретніших бажань реалізована у формі виробу, представленого вашому увазі. Очаровуючий аксесуар незвичайної конфігурації, виконаний з безпечного для здоров'я гіпоалергенного силікону бренду Crystal. Вишуканий дизайн даної моделі підкреслюється чудовим каменем-жемчугом яскраво-зеленого відтінку, обрамленим з усіх сторін стразами. А своєрідність даної анальної пробки забезпечує її незвичайне фарбування - насичений фіолетовий колір.

Інструкція застосування

Для використання анальної пробки слід почати з невеликої кількості лубриканту на водяній основі і повільно рухатися до плавного введення іграшки. Переконайтеся, що перед використанням, після і ВИ її очистите як слід.

Догляд за анальною пробкою з кристалом

Обережний догляд за анальною пробкою передбачає обов'язкове очищення перед її першим використанням і після кожного наступного. Контакт силікону з іншими матеріалами може спричинити його руйнування, тому рекомендується зберігати анальну пробку в окремому місці, запобігаючи контакту з іншими виробами.

Переваги

  • Бренд Crystal - доведений свою надiйнiсть бренд, компанiя-виробник якiсних товарiв для iнтимного дозвiлля.
  • Країна-виробник Китай - розташовуючи великi виробничi потужностi, Китай може гарантувати високу якiсть випускаємої продукцiї.
  • Матерiал Силiкон - всесвiтньо визнаний безпечний матерiал для виготовлення всiх видiв iнтимних іграшок.
  • Колiр каменя Зелений - колiр життя та оновлення, символizuje гармонiiчний розвиток особистостii.
  • Довжина 85 мм і дiаметр 35 мм - оптимальнii параметри для комфортного використання.
  • Колiр Фioletovyi - колiр духовностii та таинства, символizuje управлiiне своiiми бажаннями.
Бездоганний у своему виконаннii та стильном оформленнii аксесуар надасть вашим iнтимным iграм новизну, перетворюючи кожне з них на надзвичайно приjemне та запам'ятовуюче подii. Залиште всii упередження за порогом та виявите новii грандioзний почуття з анальною пробкою в магазин TALLA! Загляньте до нашого каталогу на сайтiii, щоб обрати з широкого асортименту самий пidходящий для вас товар.

Функціональне призначення анальних пробок зі стразами нічим не відрізняється від інших виробів цієї категорії. Вони дозволяють швидко і з мінімальним дискомфортом долучитися до такого бажаного сексу - анального. З їхньою допомогою підготувати анус до реального проникнення дуже просто і зробити це можна не лише без дискомфорту, а й із задоволенням. Великим плюсом пробок є той факт, що застосовувати їх можна не тільки в ліжку, а й у повсякденному житті. Анальні пробки з каменем мають ще одну перевагу. Вони є дуже пікантною прикрасою, яка, як і будь-який елемент у сексі, стає чимось більшим, ніж просто декором

Виробник Crystal
Діаметр 35
Довжина 85
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Колір каменю Зелений
Країна виробник Китай
Матеріал Силікон
Стать Унісекс
Колір Фіолетовий
Категорія сексшопу Анальні пробки зі стразами
Залишіть свій відгук на Анальна пробка з зеленим кристалом силіконова фіолетова Purple Silicone Emerald розмір M напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки зі стразами