38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Силіконова анальна пробка фіолетова з блакитним кристалом Purple Silicone Topaz розмір M

Силіконова анальна пробка фіолетова з блакитним кристалом Purple Silicone Topaz розмір M

Артикул 280280
Колір каменю: Блакитний
513 грн
487 грн
Немає в наявності

Силіконова анальна пробка фіолетова з голубим кристалом Purple Silicone Topaz розмір M

Вперше побачивши цю вишукану та елегантну силіконову пробку, Ви неминуче почуєте бажання додати її до своєї колекції іграшок. Винятковий дизайн продукту поєднує в собі стиль та функціональність. Фіолетовий колір надає особливої магії, а складний камінь-топаз на кінці додає свого роду яскравості та екзотичності. Середній розмір "M" робить використання цієї пробки максимально комфортним як для новачків, так і для досвідчених користувачів.

Інструкція застосування:

Приготуйте препарат перед застосуванням: мийте його теплою водою і милом або використовуйте спеціальний засіб для чищення інтимних іграшок. Нанесіть на поверхню пробки достатню кількість лубриканта на водяній основі. Поволі й обережно починайте процес користування.

Догляд за анальною пробкою з кристалом:

Після використання протрите поверхню іграшки м'якою тканиною або серветкою, потім помийте в теплій воді з милом. Не використовуйте агресивні засоби для чищення і уникайте контакту виробу з гострими предметами, щоб не пошкодити матеріал.

Переваги:

  • Бренд Crystal: Доказаний якiстю часу виробник інтимних аксесуарiв.
  • Країна-виробник - Китай: Країна, визнаний лiдер на ринку цих товарiв.
  • Матерiал - Силiкон: Безпечний для вашого тiла матерiал, гiпоалергенний та довговiчний.
  • Колiр каменя - Голубий: Надає продукту особливий привабливiсть.
  • Довжина - 85 мм і Дiаметр – 35 мм: Цi розмiри пасують як для досвiдчених користувачiв так і початкiвцiв.
  • Тiльки в інтернет-магазин TALLA Ви знайдете унiкальний пiдбiр інтимних аксесуарiv, серед яких обов'язково буде щось до смаку. Сильне переживання та фантастичнii емоцii гарантованii! Ознайомтеся з усim асортиментом анальних пробок з кристалами на нашому сайтii вже сьогоднii!

    Функціональне призначення анальних пробок зі стразами нічим не відрізняється від інших виробів цієї категорії. Вони дозволяють швидко і з мінімальним дискомфортом долучитися до такого бажаного сексу - анального. З їхньою допомогою підготувати анус до реального проникнення дуже просто і зробити це можна не лише без дискомфорту, а й із задоволенням. Великим плюсом пробок є той факт, що застосовувати їх можна не тільки в ліжку, а й у повсякденному житті. Анальні пробки з каменем мають ще одну перевагу. Вони є дуже пікантною прикрасою, яка, як і будь-який елемент у сексі, стає чимось більшим, ніж просто декором

Виробник Crystal
Діаметр 35
Довжина 85
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Колір каменю Блакитний
Країна виробник Китай
Матеріал Силікон
Стать Унісекс
Колір Фіолетовий
Категорія сексшопу Анальні пробки зі стразами
Залишіть свій відгук на Силіконова анальна пробка фіолетова з блакитним кристалом Purple Silicone Topaz розмір M напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки зі стразами