38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Металева анальна пробка з помпоном s коричневий

Металева анальна пробка з помпоном s коричневий

Артикул 280736
Колір: Коричневий
558 грн
502 грн
Немає в наявності

Металева анальна пробка з помпоном S коричневий

Ваші вечори ніколи не будуть такими ж після знайомства з цим вишуканим аксесуаром. Металева анальна пробка з помпоном у вигляді хвостика заєць представляє собою інтимний товар настільки високої якості, що його навіть можна назвати шедевром мистецтва. Елегантна і стильна, вона створена для незабутніх еротичних ігор і нових захоплюючих пригод. Виготовлена з гладкого, безпечного для тіла металу з плюшевим коричневим хвостиком-зайчиком для додаткової естетики.

Інструкція використання:

Спочатку обов'язково скористайтеся лубрикантом на водній основі перед використанням для більш комфортного введення. Вставте пробку повільно до досягнення зручного положення. Спробуйте острогу відчуттів або розгрійтеся перед подальшою грою або діями.

Догляд за анальною пробкою з хвостиком:

Після використання переконайтеся, що ви ретельно очистили пробку водою і м'яким милом або спеціальним засобом для чищення секс-іграшок. Намагайтеся не замочувати помпон при митті. Зберігайте в чистому, сухому місці.

Переваги:

  • Бренд - Crystal: Товар виробляється під знаком якості "Crystal", що гарантує його високу міцність і безпеку.
  • Країна-виробник - Китай: Світово відома країна-виробник секс-іграшок, забезпечує стабільність якості.
  • Матеріал - Метал: Довговічний і легко чиститься матеріал, який також надає товару додаткову естетичну привабливість.
  • Тип хвоста - Зайчик: Пухнастий коричневий помпон додає частку гризунства і нежності до вашого інтимного аксесуару.
  • Довжина - 140; Якщо ваш досвід анальної гри все ще на початковому етапі, ця довжина буде ідеальною.
  • Діаметр - 28; Пасує для багатьох користувачів, забезпечуючи комфорт при використанн.
  • Колiр - Коричневий: Елегантний коричневий колiр помпона надає дуже природний та стильний вид аксесуару.
Ми впевненi, що покупка "Металевої анальної пробки з лохматиком S коричневого" стане початком вашого нового незабутнього еротичного досвiду. Замовте її уже сьогоднi на сайтi TALLA.ru – інтернет-магазинi iнтимних товарiв №1! Нам завжди є що запропонувати.

Анальні пробки хвостики – простий та надзвичайно ефективний спосіб підвищити градус збудження у обох партнерів. З їх допомогою легко перетворитися на тварину, організувавши захоплюючу еротичну гру. Частина іграшки, яка призначена для занурення в анальний отвір, має ту ж конструкцію, що й класичні анальні пробки, ті ж функціональні можливості. Родзинка в хвості, що пробуджує в людині первісний інстинкт, перетворюючи будь-яку гру на гарячу дію.

До чудових гігієнічних властивостей, практичності та довговічності металу, додається можливість відчути контраст температур, «силу» матеріалу. Але пробки для анала без вібрації можуть бути й іншими. При виборі секс-іграшки рідко орієнтуються лише на форму, розмір, матеріал. Кожна з цих характеристик розглядається разом із іншими, тому виробники надають нам право вибору з величезної кількості секс-гаджетів.

Наші чутливі зони потребують новизни. Анальні пробки з хвостом є гарним тлом для інтимних стосунків і добре розігрівають нас напередодні, але завтра ваш анус захоче змін. Відчути їх допоможуть кульки для аналу , які дозволяють не просто насолоджуватися, а грати, отримуючи задоволення. Якщо анальну пробку частіше розглядають як джерело стимуляції малої інтенсивності, то намисто та кульки роблять анальні ігри набагато яскравішими.

Виробник Crystal
Довжина 140
Діаметр 28
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Тип хвоста Зайчик
Країна виробник Китай
Колір Коричневий
Матеріал Метал
Стать Унісекс
Категорія сексшопу Анальні пробки з хвостиком
Залишіть свій відгук на Металева анальна пробка з помпоном s коричневий напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки з хвостиком