38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Металева анальна пробка з помпоном s чорна

Металева анальна пробка з помпоном s чорна

Артикул 281096
Колір: Чорний
574 грн
517 грн
Немає в наявності

Металева анальна пробка з помпоном S чорна

Приваблива і спокуслива своєю оригінальністю, ця металева анальна пробка особливо прикрашена блискучим чорним помпоном на кінці. Поєднання глянцю металу і грайливості хвостика у вигляді заєчка додасть пікантності вашим інтимним розвагам. Продукт від бренду Crystal виробляється в Китаї з якісного, безпечного для тіла матеріалу - металу. Мініатюрний розмір продукту (довжина - 140мм, діаметр - 28мм) робить його підходящим як для новачків, так і для досвідчених користувачів.

Інструкція використання

Перед використанням обов'язково обробіть анальну пробку будь-яким підходящим засобом для дезинфекції секс-іграшок або теплою мильною водою. Для комфортного використання рекомендується використовувати лубриканти на водній основі.

Догляд за анальною пробкою з хвостиком

Після кожного використання очищуйте пробку м'яким милом і теплою водою, потім висушуйте її при кімнатній температурі. Зберігати в чистому і сухому місці.

Переваги

  • Бренд Crystal - гарантує якісний продукт;
  • Країна-виробник Китай - один з лідерів у виробництві еротичних аксесуарів;
  • Матеріал Метал - забезпечує тривалий термін служби товару і безпеку для вашої шкіри;
  • Тип хвоста - Зайчик; підкреслюють індивидуальність вибору і додають пикантностей до вашого інтер'єру;
  • Розміри (Довжина - 140, Дiаметр - 28) - приємно здивують як початкуючих користувачiв, так i досвiдчених експериментаторiв;
  • Колiр - Чорний. Надасть стильний образ будь-якому образу.
Незалежно вiд того, наскiльки Ви досвiченi у використаннi анальних іграшок або тiльки спробуєте щось нове, цей чарiвний аксесуар не залишить Вас байдужими. Придбайте металеву анальну пробку з помпоном розмiру S у чорному кольорi на сайтi iнтернет-магазину iнтимних товарiв TALLA та отримайте новi незабутнi враження уже сьогоднi! Але не забудьте подивитись i iншi дивовижнi моделi анальних пробок у нашому каталозi!

Анальні пробки з хвостами – простий та надзвичайно ефективний спосіб підвищити градус збудження у обох партнерів. З їх допомогою легко перетворитися на тварину, організувавши захоплюючу еротичну гру. Частина іграшки, яка призначена для занурення в анальний отвір, має ту ж конструкцію, що й класичні анальні пробки, ті ж функціональні можливості. Родзинка в хвості, що пробуджує в людині первісний інстинкт, перетворюючи будь-яку гру на гарячу дію.

До чудових гігієнічних властивостей, практичності та довговічності металу, додається можливість відчути контраст температур, «силу» матеріалу. Але анальні пробки без вібро можуть бути й іншими. При виборі секс-іграшки рідко орієнтуються лише на форму, розмір, матеріал. Кожна з цих характеристик розглядається разом із іншими, тому виробники надають нам право вибору з величезної кількості секс-гаджетів.

Наші чутливі зони потребують новизни. Анальні пробки з хвостом є гарним тлом для інтимних стосунків і добре розігрівають нас напередодні, але завтра ваш анус захоче змін. Відчути їх допоможуть кульки анальні , які дозволяють не просто насолоджуватися, а грати, отримуючи задоволення. Якщо анальну пробку частіше розглядають як джерело стимуляції малої інтенсивності, то намисто та кульки роблять анальні ігри набагато яскравішими.

Виробник Crystal
Довжина 140
Діаметр 28
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Тип хвоста Зайчик
Країна виробник Китай
Матеріал Метал
Стать Унісекс
Колір Чорний
Категорія сексшопу Анальні пробки з хвостиком
Залишіть свій відгук на Металева анальна пробка з помпоном s чорна напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки з хвостиком