38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Металева золота анальна пробка з зеленим кристалом розмір М Gold Emerald CRYSTAL

Металева золота анальна пробка з зеленим кристалом розмір М Gold Emerald CRYSTAL

Артикул 280913
Колір каменю: Зелений
985 грн
Немає в наявності

Металева золота анальна пробка з зеленим кристалом розмір М Gold Emerald CRYSTAL

Представляємо вашій увазі ексклюзивну металеву анальну пробку з кристалами - вишуканий аксесуар для інтимних задоволень. Виготовлена з безпечного для тіла металу, вона прикрашена яскравими різноманітними кольорами, які ідеально гармонують з дизайном будь-якого білизни або образу. Золотистий овальний камінь на кінці надає їй неповторний шик і елегантність. А завдяки своїй формі і розміру (85мм/35мм), дозволяє значно рознообразити ваше інтимне життя.

Інструкція використання

Перед використанням очистіть анальну пробку під теплою водою з милом або спеціальними засобами для чищення іграшок. Використовуйте лубриканти на водяній основі для успіху гри.

Догляд за анальною пробкою з кристалом

Після кожного використання очистіть під теплою водою з милом. Додаткову стерилізацію можна провести, залишивши продукт на деякий час (не більше 10 хвилин) у теплій воді.

Переваги

  • Бренд Crystal - запорука якості і безпеки вашого вибору
  • Країна-виробник Китай - свідчення доступної ціни при високому якості виготовлення товару
  • Матеріал виробу (метал) забезпечує гігієнічність і тривалий термін служби
  • Зелений кристал чудово пасуватиме як для повсякденного використання, так і для особливих випадків
  • Універсальний розмір (85/35 мм) пасує бiльшостi користувачiв
  • Стильний золотистий колiр чудово поєднується з рiзними вiдтiнками бiлизни та одягу.
Приєднуйтеся до числа задоволених покупцiв магазину TALLA! Ми пропонуємо широкий асортимент інтим-аксесуарiв, який постiйно поповнюється новинками. У нашому інтернет-магазинi ви завжди зможете знайти актуальнi та елегантнi моделi анальних пробок з кристалами. Порадуйте свого партнера новинкою вже сьогоднi!

Функціональне призначення анальних пробок зі стразами нічим не відрізняється від інших виробів цієї категорії. Вони дозволяють швидко і з мінімальним дискомфортом долучитися до такого бажаного сексу - анального. З їхньою допомогою підготувати анус до реального проникнення дуже просто і зробити це можна не лише без дискомфорту, а й із задоволенням. Великим плюсом пробок є той факт, що застосовувати їх можна не тільки в ліжку, а й у повсякденному житті. Анальні пробки із кристалом мають ще одну перевагу. Вони є дуже пікантною прикрасою, яка, як і будь-який елемент у сексі, стає чимось більшим, ніж просто декором

Виробник Crystal
Діаметр 35
Довжина 85
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Колір каменю Зелений
Колір Золотистий
Країна виробник Китай
Матеріал Метал
Стать Унісекс
Категорія сексшопу Анальні пробки зі стразами
Залишіть свій відгук на Металева золота анальна пробка з зеленим кристалом розмір М Gold Emerald CRYSTAL напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки зі стразами