38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальний плаг з кристалом Silver Emerald розмір S

Анальний плаг з кристалом Silver Emerald розмір S

Артикул 280953
339 грн
322 грн
Немає в наявності

Анальний плаг з кристалом Silver Emerald розмір S

Це унікальне інтимне прикраса у вигляді еротичного аксесуара - анальної пробки. Виготовлений з медичної сталі, цей плаг безпечний для вашого організму і приємний на дотик. Ефектно граючи своїм зеленим відливом, кристал надає особливий шик товару. Ідеальна форма і розмір (75 мм у довжину і 28 мм в діаметрі) забезпечують комфортне використання, роблячи його підходящим як для початківців, так і експертів.

Інструкція використання

Продукт рекомендовано використовувати з лубрикантом на водній основі для більш комфортного введення. Важливим мінусом анальних секс-іграшок можна назвати гіпоалергенність матеріалу, з якого вони виготовлені. Після кожного використання аксесуар необхідно очистити під теплою водою з милом.

Догляд за анальною пробкою з кристалом

Для збереження блиску каменю і запобігання появи подряпин на ньому, рекомендується уникати суворих абразивних чистильних засобів. Використовуйте для цього м'які тканини і очищуючі засоби.

Переваги

  • Бренд Crystal - відомий виробник інтим-аксесуарів.
  • Країна-виробник Китай - забезпечує доступні ціни при високому якості товару.
  • Матеріал Медична сталь - це гарантія безпеки й довговечності пристрою.
  • Колір каменю Зелений - привабливий і ефектний вид, що додає п pikantnosti у гри.
Придбати Анальну пробку Silver Emerald розмiру S можна в інтернет-магазинi iнтимних товарiв TALLA. Подаруйте собi почуття нового досвiду та унiкальне задоволення! Наш широкий асортимент анальних пробок з блискавками не залишить вас байдужим.

Функціональне призначення анальних пробок зі стразами нічим не відрізняється від інших виробів цієї категорії. Вони дозволяють швидко і з мінімальним дискомфортом долучитися до такого бажаного сексу - анального. З їхньою допомогою підготувати анус до реального проникнення дуже просто і зробити це можна не лише без дискомфорту, а й із задоволенням. Великим плюсом пробок є той факт, що застосовувати їх можна не тільки в ліжку, а й у повсякденному житті. Анальні пробки із кристалом мають ще одну перевагу. Вони є дуже пікантною прикрасою, яка, як і будь-який елемент у сексі, стає чимось більшим, ніж просто декором

Виробник Crystal
Діаметр 28
Довжина 75
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Колір каменю Зелений
Колір Зелений, Сріблястий
Країна виробник Китай
Матеріал медична сталь
Стать Унісекс
Категорія сексшопу Анальні пробки зі стразами
Залишіть свій відгук на Анальний плаг з кристалом Silver Emerald розмір S напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки зі стразами