38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальна пробка металева срібна з чорним каменем розмір M

Анальна пробка металева срібна з чорним каменем розмір M

Артикул 281172
Колір каменю: Чорний
621 грн
590 грн
Немає в наявності

Анальна пробка металева срібляста з чорним каменем розміру M

Нашадивне і стильне прикраса для ваших інтимних ігор - анальна пробка, виготовлена з медичної сталі. Прикрашена елегантним чорним кристалом-ставень на кінці. Багатство і захоплюючий дизайн роблять цю пробку незамінним елементом ваших нових сексуальних відчуттів, а комфортний розмір M забезпечить приємні відчуття як початківцям, так і вже досвідченим користувачам.

Інструкція застосування

Перед першим використанням продукту рекомендується його ретельно очистити спеціальною санітайзуючою рідиною. Пробку можна легко використовувати з засобами на водяній основі для кращого ковзання. Після кожного використання слід провести ретельне прибирання.

Догляд за анальною пробкою

Анальну пробку необхідно зберігати в прохолодному, темному місці окремо від інших іграшок. Для чищення рекомендується використовувати гелі або спеціальні санітарні серветки. Небажано погружати виріб у воду, особливо теплу або гарячу.

Переваги

  • Бренд - Crystal: Crystal є одним з провідних виробників інтимних іграшок високої якості.
  • Країна-виробник - Китай: Сходять Сонце - запорука якості та надійності продукції.
  • Матеріал - Медична сталь: Використання медичної сталі гарантує безпеку використання та легкість догляду за іграшкою.
  • Колір каменя - Чорний: Елегантний чорний колір додає приладу розкоси, а вашому образов - тон цiкавої інтриги.
  • Довжина - 90мм і Дiаметр - 40мм: Оптимальнi розмiри для комфортного використання як початкiвцям користувачам, так i досвiдченим любителям еротичних аксесуарiв.
  • Колiр - Золотистий: Благородне золоте покриття принесе додатковий шар елегантностi до вашого образу.
Придбавши анальну пробку металеву срiблясту з чорним каменем розмiру M, ви вiдкриєте для себе новi горизонти плотських насолод. Насолоджуйтеся новими вiдчуттями та переживайте незабутнi моменти разом з нашими елегатними виробами! Не упустите свой шанс и заказайте эту роскошную пробку уже сегодня в интернет-магазине TALLA! Также приглашаем вас ознакомиться со всем ассортиментом анальных пробок со стразами на нашем сайте.

Функціональне призначення анальних пробок зі стразами нічим не відрізняється від інших виробів цієї категорії. Вони дозволяють швидко і з мінімальним дискомфортом долучитися до такого бажаного сексу - анального. З їхньою допомогою підготувати анус до реального проникнення дуже просто і зробити це можна не лише без дискомфорту, а й із задоволенням. Великим плюсом пробок є той факт, що застосовувати їх можна не тільки в ліжку, а й у повсякденному житті. Анальні пробки з камінням мають ще одну перевагу. Вони є дуже пікантною прикрасою, яка, як і будь-який елемент у сексі, стає чимось більшим, ніж просто декором

Виробник Crystal
Діаметр 40
Довжина 90
Тип вібратора Анальний
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Стать Жіночий
Колір Золотистий
Країна виробник Китай
Матеріал медична сталь
Функція вібрації Ні
Водостійкість Ні
Колір каменю Чорний
Категорія сексшопу Анальні пробки зі стразами
Залишіть свій відгук на Анальна пробка металева срібна з чорним каменем розмір M напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки зі стразами