38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Веганський органічний анальний лубрикант на водній основі Just Glide Bio Anal 50 мл

Веганський органічний анальний лубрикант на водній основі Just Glide Bio Anal 50 мл

Артикул 624942
Об'єм (мл): 50
224 грн
213 грн

Веганська органічна анальна змазка на водній основі Just Glide Bio Anal 50 мл

Опис: Невід'ємною складовою комфортного та безпечного інтимного процесу є використання якісних змазок. Веганська органічна анальна змазка на водній основі Just Glide Bio Anal - це чудовий вибір для людей, які дбають про своє здоров'я та хочуть отримувати більше задоволення. Продукція гарантує високу ковзкість і не викликає подразнень. З цим продуктом ваше спілкування буде набагато приємніше, страстніше та цікавіше.

Склад:

Aqua, Alcohol Denat., Glycerinicae, Xanthan Gum, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder , Citric Acid

Переваги:

  • Бренд - Назва бренду Just Glide відома завдяки своїй бездоганній якості.
  • Країна виробник - Продукція бренду виготовлена в Німеччині - країні-лідері за технічним прогресом та якісною продукцією.
  • Об'єм (мл) - Об'єм флакона становить 50 мл, що забезпечує довготривале та зручне використання.
  • Основа - Водна основа змазки гарантує відсутність подразнення та ніжне ковзання.
  • Ефект - Змазка додатково має розслаблюючий ефект та зволожує під час застосування.

Застосування:

Рекомендується застосовувати засіб безпосередньо перед інтимними контактами анального характеру. Ви не залишитеся байдужими при першому же використанні цього продукту! Відчуйте всю привабливість комфортних інтимних стосунків з Just Glide Bio Anal вже сьогодні. Замовляйте цей товар в інтернет-магазині інтимних товарів TALLA. Також рекомендуємо ознайомитися з усім асортиментом Анальних змазок для ще більш яскравого інтимного життя.

Тільки якісні інтимні гелі для анального сексу здатні забезпечити зволоження, яке буде гарантією комфортного проникнення та безпечного контакту для обох партнерів. Відсутність природного секрету та анатомічні особливості заднього проходу диктують особливі вимоги до анальних лубрикантів. Крім тривалого зволожуючого ефекту вони повинні мати пом'якшуючий і легкий знеболюючий ефект, загоювати мікротравми.

Інтимна сфера – та область, де довіра будується на успішному досвіді. Це стосується людей, і інтимних товарів. Лубриканти німецькі довели свою виняткову ефективність та безпеку і це підтверджено досвідом мільйонів користувачів. Причина такої популярності вкрай проста: безпрецедентний контроль якості на всіх етапах виробництва та значні капіталовкладення у розробку нових продуктів.

Мастила на водній основі універсальні і можуть застосовуватися для вагінального та орального сексу. Лубриканти на воді сумісні з усіма матеріалами і не містять алергенів. Вони не залишають слідів на одязі, білизні та можуть містити додаткові компоненти, які підвищують чутливість, допомагають продовжити статевий акт, замаскувати неприємні запахи.

Як анальний, так і вагінальний секс повинні починатися з хорошого лубриканта. У першому випадку він обов'язковий, а в другому – ніколи не буде зайвим. Тим більше, що гель мастила вагінальне багатофункціональні і забезпечувати хороше ковзання – далеко не єдина їхня функція. Порівняйте свої відчуття без лубрикантів і з ними. Бути під їх захистом – це безпечно, приємно, а з появою нових функцій – ще й цікаво.

Секс різноманітний, а його якість залежить від нашого бажання постійно привносити до нього щось нове. Лубриканти зі смаком створені саме для такого випадку. З ними оральний секс стає доступнішим і апетитнішим. Різноманітність ароматів та смаків перетворює звичайні оральні ласки на захоплюючий процес, із залученням органів нюху та смаку.

Виробник Just Glide
Об'єм (мл) 50
Основа Водна
Додатковий ефект Зволоження, Розслаблення м'язів
Країна виробник Німеччина
Категорія сексшопу Лубриканти для анального сексу
Залишіть свій відгук на Веганський органічний анальний лубрикант на водній основі Just Glide Bio Anal 50 мл напишіть відгук
Супутні товари
Лубриканти для анального сексу