38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальна пробка золота з синім каменем розмір L

Анальна пробка золота з синім каменем розмір L

Артикул 281186
Колір каменю: Синій
739 грн
702 грн
Немає в наявності

Анальна пробка золота з синім каменем розмір L

Ідеальний аксесуар для любителів стильної та гламурної еротики. Анальна пробка золотого кольору розміру L з вставленим у основу блискучим синім кристалом. Даний виріб створений бездоганно - точні межі, рівна поверхня, а також високоякісний матеріал дозволяють використовувати його для ніжних масажів та еротичних ігор. Приємний на дотик, легко піддається стерилізації, не ламається і не подряпується.

Інструкція по застосуванню

Підготуйте продукт перед використанням - обробіть його спеціальним очисником або милом. Введення пробки повинно бути максимально комфортним, тому рекомендується використовувати відповідні змазки.

Догляд за анальною пробкою з кристалом

Чистити предмет після кожного використання теплою водою і милом або спеціалізованими засобами для догляду за інтим-іграшками. Не використовуйте абразивні засоби для чищення, щоб не пошкодити розкішний камінь та золотисту гладку поверхню.

Переваги

  • Бренд - Crystal: широко відомий бренд, що спеціалізується на виробництві медичних аксесуарів для дорослих.
  • Країна виробник - Китай: представляє високу якість товарів з чудовим дизайном.
  • Матеріал - Медична сталь: має надійність і безпечність використання, легко чиститься.
  • Колір каменя - Синий: особливо елегантно поєднується з золотистим кольором пробки, надаючи грі яскравості та унікальності.
  • Довжина - 90 мм і Дiаметр - 40 мм: пасує бiльшостi користувачiв, забезпечуючи комфортне використання.
Займайтеся любов'ю у стилi люкс! Придбайте Анальну пробку золоту з синiм каменем розмiру L у інтернет-магазинi iнтимних товарiв TALLA. Це не просто іграшка, а справжнє прикраса, яка робить процес близькостi яскравим та запам'ятовуючим. Надихайтеся новими вiдтiнками страстi та збудження. Вивчайте широкий асортимент анальних пробок з кристалами на нашому сайтi, щоб обрати саме те, що пасуватиме саме вам!

Функціональне призначення анальних пробок зі стразами нічим не відрізняється від інших виробів цієї категорії. Вони дозволяють швидко і з мінімальним дискомфортом долучитися до такого бажаного сексу - анального. З їхньою допомогою підготувати анус до реального проникнення дуже просто і зробити це можна не лише без дискомфорту, а й із задоволенням. Великим плюсом пробок є той факт, що застосовувати їх можна не тільки в ліжку, а й у повсякденному житті. Анальні пробки з каменем мають ще одну перевагу. Вони є дуже пікантною прикрасою, яка, як і будь-який елемент у сексі, стає чимось більшим, ніж просто декором

Виробник Crystal
Діаметр 40
Довжина 90
Тип вібратора Анальний
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Стать Жіночий
Колір Золотистий
Країна виробник Китай
Матеріал медична сталь
Функція вібрації Ні
Водостійкість Ні
Колір каменю Синій
Категорія сексшопу Анальні пробки зі стразами
Залишіть свій відгук на Анальна пробка золота з синім каменем розмір L напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки зі стразами