38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальна пробка срібна з блакитним каменем у вигляді серця розмір L

Анальна пробка срібна з блакитним каменем у вигляді серця розмір L

Артикул 281225
Колір каменю: Блакитний
636 грн
604 грн
Немає в наявності

Анальна пробка срібляста з голубим каменем у формі серця розмір L

Святково і яскраво блимає цей аксесуар на променях світла, які ковзають по його блискучій поверхні. Виготовлена з гіпоалергенної медичної сталі, прикрашена сяючим кристалом голубого кольору у формі серця. Її неповторний дизайн і функціональність рознообразлять ваше інтимне життя, додаючи нотку елегантності і шика. Анальна пробка срібляста з голубим каменем у формі серця розмір L надасть неймовірні відчуття завдяки поєднанню медичної сталі та блакитного кристалу.

Інструкція з використання

Дезинфікуйте анальну пробку перед кожним використанням за допомогою спеціальних засобів або мила з слабкою лужною основою без ароматизаторів. Вибір підходящого лубриканта може спростити процес її встановлення - рекомендується обирати на водній основі.

Догляд за анальною пробкою з кристалом

Чистити в теплій воді з милом, можна використовувати спеціальні очисники для інтимних аксесуарів. Після кожного використання обов'язково дезинфікуйте і висушуйте її перед збереженням.

Переваги

  • Бренд Crystal: визначення на ринку інтимних аксесуарів, гарантія безпеки та якості.
  • Країна-виробник Китай: надійне та економне розв'язання.
  • Медична сталь: завдяки цьому матеріалу враження гострі, яскраві, а при нагриванні виробу можливо рознообразити ігри.
  • Камiнь голубого кольору у формi серця: естетична складова пробки дозволяє робити з неї часом прикрасу, а не лише функцiональний елемент.
  • Довжина 90 мм та дiаметр 40 мм забезпечують комфортне сидiння пробки та достатню ступiнь наповнення.
  • Колiр срiблястий надає ефект гламурностi та шика.
У нашому інтернет-магазинi iнтимних товарiв TALLA ви можете придбати анальну пробку срiблясту з голубим каменем у формi серця розмiру L. Цей вирiб стане незамiнним аксесуаром для любителiв особливих вражень! Зробiть своє iнтимне життя бiльш яскравим та розмаїтим уже сьогоднi, не вiдкладаючи на завтра - звернiть увагу на всi представленi моделi анальних пробок з блискучками у нашому магазинi!

Функціональне призначення анальних пробок зі стразами нічим не відрізняється від інших виробів цієї категорії. Вони дозволяють швидко і з мінімальним дискомфортом долучитися до такого бажаного сексу - анального. З їхньою допомогою підготувати анус до реального проникнення дуже просто і зробити це можна не лише без дискомфорту, а й із задоволенням. Великим плюсом пробок є той факт, що застосовувати їх можна не тільки в ліжку, а й у повсякденному житті. Анальні пробки із кристалом мають ще одну перевагу. Вони є дуже пікантною прикрасою, яка, як і будь-який елемент у сексі, стає чимось більшим, ніж просто декором

Виробник Crystal
Діаметр 40
Довжина 90
Тип вібратора Анальний
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Колір каменю Блакитний
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Матеріал медична сталь
Функція вібрації Ні
Водостійкість Ні
Колір Сріблястий
Категорія сексшопу Анальні пробки зі стразами
Залишіть свій відгук на Анальна пробка срібна з блакитним каменем у вигляді серця розмір L напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки зі стразами