38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Силіконова анальна пробка чорна з каменем Black Silicone Topaz розмір S

Силіконова анальна пробка чорна з каменем Black Silicone Topaz розмір S

Артикул 281276
Колір каменю: Блакитний
317 грн
301 грн
Немає в наявності

Силіконова анальна пробка чорна з каменем Black Silicone Topaz розмір S

Ця вишукана і гламурна анальна пробка від бренду Crystal є ідеальним вибором для цінителів естетичного задоволення. Виготовлене з м'якого, але стабільного силікону, це пристрій забезпечує оптимальний комфорт під час використання. Чорний колір додає їй вишуканості, а блакитний камінь-стрекоза на кінці - екстравагантності і розкіші. Довжиною 75 міліметрів і діаметром 28 міліметрів, воно підходить як початкуючим, так і вже досвідченим користувачам.

Інструкція застосування

Перш за все важливо переконатися, що пробка добре очищена перед кожним використанням. Введіть її повільно і обережно за допомогою лубриканта на водній основі (не використовуйте засоби на силіконовій основі, щоб не пошкодити матеріал). Ніколи не залишайте плаг всередині більше години.

Догляд за анальною пробкою з кристалом

Анальну пробку потрібно ретельно очищати після кожного використання. Багато людей вдаються до миття її м'яким антибактеріальним милом і теплою водою, потім висушують м'якою ганчіркою.

Переваги

  • Бренд Crystal - це гарантiя високої якостi та надiйностi даного продукту.
  • Виготовлено в Китаї - країнi, вiдомiй своєю продукцiєю високоякiсних iнтим-аксесуарiв.
  • Матерiал - Силiкон: забезпечує безпеку, зручнiсть використання та тривалий термiн служби.
  • Колiр каменя - Блакитний: створює ефект розкошi та естетичного задоволення.
  • Приємна на дотик структура, пiдходящий розмiр роблять даний товар чудовим вибором як для новачкiв, так i для досвiдчених користувачiв.
Немає кращого моменту для того, щоб почати дослiджувати новi гранi своєї сексуальностi, нiж прямо зараз. Подаруйте собi цю вишукану анальну пробку Black Silicone Topaz в iнтернет-магазин iнтимних товарiv TALLA. І не забудьте обрати з широкого асортименту анальних пробок з блискучками на нашому сайтi!

Функціональне призначення анальних пробок зі стразами нічим не відрізняється від інших виробів цієї категорії. Вони дозволяють швидко і з мінімальним дискомфортом долучитися до такого бажаного сексу - анального. З їхньою допомогою підготувати анус до реального проникнення дуже просто і зробити це можна не лише без дискомфорту, а й із задоволенням. Великим плюсом пробок є той факт, що застосовувати їх можна не тільки в ліжку, а й у повсякденному житті. Анальні пробки із кристалом мають ще одну перевагу. Вони є дуже пікантною прикрасою, яка, як і будь-який елемент у сексі, стає чимось більшим, ніж просто декором

Виробник Crystal
Діаметр 28
Довжина 75
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Колір каменю Блакитний
Країна виробник Китай
Матеріал Силікон
Стать Унісекс
Колір Чорний
Категорія сексшопу Анальні пробки зі стразами
Залишіть свій відгук на Силіконова анальна пробка чорна з каменем Black Silicone Topaz розмір S напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки зі стразами