38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Силіконова анальна пробка з чорним кристалом Black Silicone Black Diamond розмір S

Силіконова анальна пробка з чорним кристалом Black Silicone Black Diamond розмір S

Артикул 281245
Колір каменю: Чорний
318 грн
302 грн
Немає в наявності

Силіконова анальна пробка з чорним кристалом Black Silicone Black Diamond розмір S

Товар представляє собою ніжний на дотик, вигляд і рухливий любительський еротичний аксесуар. Ця м'яка пробка розроблена для комфортної гри і вивчення нових граней задоволення. Чорний кристал не лише прикраса, але й функціональний елемент - він полегшує здійснення рухів, не втомлює від роботи руками і легко очищається після використання.

Інструкція застосування

Перед першим використанням ретельно очистіть продукт згідно інструкції по догляду. Не забудьте використовувати достатню кількість водного або силіконового змазу. Вводити обережно, без різких рухів.

Догляд за анальною пробкою з кристалом

Після кожного використання продукт необхідно ретельно очистити від залишків змазки спеціальними дезинфекційними засобами для інтимних іграшок або мильною піною при t º води до 42°C.

Переваги

  • Бренд - Crystal. Провідний бренд у виробництві інтимних прикрас, орієнтований на якість та стильний дизайн своїх виробів.
  • Країна-виробник - Китай. Це гарантує доступність продукту для великої кількості людей.
  • Матеріал - Силікон. Високоякісний силікон забезпечує м'якість та еластичність виробу, при цьому він абсолютно безпечний для шкіри.
  • Колір каменю - Чорний. Вишуканий чорний колір додає шарму даному аксесуару, роблячи його ще більш привабливим.
  • Довжина - 75; Діаметр - 28. Такий розмір робить аксесуар комфортним як для початкуючих, так і більш досвідчених користувачів.
  • Колiр - Чорний. Неповторний чорний колiр виробу пiдкреслить ваш индивидуальный стиль у найбiльш интимных моментах.
Покладайтеся на чари екзотичних задоволень з чудовою анальною пробкою Black Silicone Black Diamond вiд TALLA. Не вiдмовляйте собi у бажаннi стати власником цього модного та блискучого аксесуара для інтимних ігор. Звернiть увагу на широкий вибiр анальних пробок з каменями у нашому інтернет-магазинi, кожен знайде щось за своїм смаком.

Функціональне призначення анальних пробок зі стразами нічим не відрізняється від інших виробів цієї категорії. Вони дозволяють швидко і з мінімальним дискомфортом долучитися до такого бажаного сексу - анального. З їхньою допомогою підготувати анус до реального проникнення дуже просто і зробити це можна не лише без дискомфорту, а й із задоволенням. Великим плюсом пробок є той факт, що застосовувати їх можна не тільки в ліжку, а й у повсякденному житті. Анальні пробки з каменем мають ще одну перевагу. Вони є дуже пікантною прикрасою, яка, як і будь-який елемент у сексі, стає чимось більшим, ніж просто декором

Виробник Crystal
Діаметр 28
Довжина 75
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Країна виробник Китай
Матеріал Силікон
Стать Унісекс
Колір каменю Чорний
Колір Чорний
Категорія сексшопу Анальні пробки зі стразами
Залишіть свій відгук на Силіконова анальна пробка з чорним кристалом Black Silicone Black Diamond розмір S напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки зі стразами