38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальна пробка срібна з чорним каменем у вигляді серця розмір S

Анальна пробка срібна з чорним каменем у вигляді серця розмір S

Артикул 281289
374 грн
355 грн
Немає в наявності

Анальна пробка срібляста з чорним каменем у формі серця розміру S

За фігурним кулькою стилю видно, якою розкішшю благородствує доглядовий підсвідомий клас останній артистизм: обрамлений кабошоновими стразами, він виконує фокус на відкритому тілі. Виготовлена з медичної сталі, ця анальна пробка розміру S має для Вас довжину 75 мм і діаметр 28 мм. З нетерпінням бажаємо втілитися в Вашій колекції!

Інструкція застосування

Спочатку необхідно виконати всі гігієнічні процедури. Потім слід обережно і плавно вставити анальну пробку з використанням лубриканта.

Догляд

Обробляйте пробку перед і після використання спеціальними очисниками для іграшок або милом з нейтральним рН. Зберігайте продукт окремо від інших виробів, переважно - уже запропонованими виробами обраного бренду.
  • Бренд Crystal гарантує високу якість і безпеку використання своїх товарів, що підтверджується багаторічним досвідом роботи на ринку.
  • Країна-виробник - Китай. У цій країні знають толк у виготовленні естетично привабливих і надійних продуктів.
  • Матеріал - Медична сталь: гладка, легко чиститься і стерилізується, стойкий до випробувань часом.
  • Чорний колiр страза надає їй особливий шарм та благородство. Розмiр S допоможе легко адаптуватися навiть новачкам у цiй справi.
  • Анальна пробка має середнi розмiри - 75 мм у довжину та 28 мм у дiаметр. Ідеально пiдходить для початкiвцiв.
  • Срiблястий колiр анальної пробки додає їй елегантностi та вишуканостi
Використайте ваш шанс отримати 100%-не задоволення! Оформите замовлення на анальну пробку срiбляний з чорним каменем уже сьогоднi! І не забудьте полюбопытствовать розмаїття анальних пробок зi стразами у нашому інтернет-магазине iнтимних товарiv TALLA.

Функціональне призначення анальних пробок зі стразами нічим не відрізняється від інших виробів цієї категорії. Вони дозволяють швидко і з мінімальним дискомфортом долучитися до такого бажаного сексу - анального. З їхньою допомогою підготувати анус до реального проникнення дуже просто і зробити це можна не лише без дискомфорту, а й із задоволенням. Великим плюсом пробок є той факт, що застосовувати їх можна не тільки в ліжку, а й у повсякденному житті. Анальні пробки з камінням мають ще одну перевагу. Вони є дуже пікантною прикрасою, яка, як і будь-який елемент у сексі, стає чимось більшим, ніж просто декором

Виробник Crystal
Діаметр 28
Довжина 75
Тип вібратора Анальний
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Матеріал медична сталь
Функція вібрації Ні
Водостійкість Ні
Колір Сріблястий, Чорний
Колір каменю Чорний
Категорія сексшопу Анальні пробки зі стразами
Залишіть свій відгук на Анальна пробка срібна з чорним каменем у вигляді серця розмір S напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки зі стразами