38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальна пробка металева sLash Gold Beryl розмір L

Анальна пробка металева sLash Gold Beryl розмір L

Артикул 281305
636 грн
604 грн
Немає в наявності

Анальна пробка металева sLash Gold Beryl розмір L

Магічне поєднання елегантності і пристрасті в одному унікальному аксесуарі. Анальна пробка sLash Gold Beryl розміру L - це вершина вишуканого задоволення, створена для досвідчених експериментаторів. Вражаюче золотисте покриття і вишуканий салатовий кристал додадуть шикарної нотки до будь-якої інтимної колекції. Виготовлена з медичної сталі, вироблена в Китаї під брендом sLash. Довжина цієї моделі складає 90мм, а діаметр - 40мм.

Інструкція з використання

Перед тим як використовувати анальну пробку, обов'язково ретельно очистіть її і використовуйте лубрикант на водній основі для безпечного та комфортного введення. Вводьте аксесуар повільно, розслабивши м'язи.

Догляд за анальною пробкою з кристалом

Після кожного використання аксесуар повинен бути ретельно очищений піною для інтимної гігієни або спеціальним засобом для чищення іграшок. Обов'язково висушіть пробку перед зберіганням.

Переваги

  • Бренд sLash - це ознака якості та вишуканості.
  • Іграшка виготовлена в Китаї, що свідчить про високі технології та наявність строгого контролю якості.
  • Медична сталь забезпечує безпеку використання та тривалий термін служби.
  • Салатовий колір каменю - унікальне рішення, нестандартне й привабливе.
  • Довжина 90 мм і діаметр 40 мм пасують для більш досвідчених користувачів: комфортно, але все ж спокусливо.

Не вiдмовляйте собi у чудовiй можливостi прикрасити свою колекцiю цим ексклюзивним аксесуаром. Придбавши Анальну пробку металеву sLash Gold Beryl розмiру L, ви полюбите її нiжнi лiнii, ефект повторного використання та чудове виготовлення. Вiдвiдайте наш інтернет-магазин iнтимних товарiв TALLA та ознайомтеся з усiм асортиментом анальних пробок з кристалами.



Функціональне призначення анальних пробок зі стразами нічим не відрізняється від інших виробів цієї категорії. Вони дозволяють швидко і з мінімальним дискомфортом долучитися до такого бажаного сексу - анального. З їхньою допомогою підготувати анус до реального проникнення дуже просто і зробити це можна не лише без дискомфорту, а й із задоволенням. Великим плюсом пробок є той факт, що застосовувати їх можна не тільки в ліжку, а й у повсякденному житті. Анальні пробки із кристалом мають ще одну перевагу. Вони є дуже пікантною прикрасою, яка, як і будь-який елемент у сексі, стає чимось більшим, ніж просто декором

Виробник sLash
Діаметр 40
Довжина 90
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Колір Золотистий, Салатовий
Країна виробник Китай
Матеріал медична сталь
Колір каменю Салатовий
Стать Унісекс
Категорія сексшопу Анальні пробки зі стразами
Залишіть свій відгук на Анальна пробка металева sLash Gold Beryl розмір L напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки зі стразами