38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Трусики для страпона sLash VAC-U-Lock Ultra Harness чорні

Трусики для страпона sLash VAC-U-Lock Ultra Harness чорні

Артикул 281320
290 грн
261 грн
Немає в наявності

Трусики для страпона sLash VAC-U-Lock Ultra Harness чорні

Представляємо Вашій увазі Трусики для страпона sLash VAC-U-Lock Ultra Harness. Вони є універсальним та практичним пристосуванням для використання в інтимних іграх та розвагах. Виготовлені з якісного поліестеру, ці трусики мають високу міцність і довговічність. Чорний колір надає їм особливу вишуканість і сексуальність. Бренд sLash завжди дбає про комфорт клієнта, тому модель оснащена регульованими за розміром ременями.

Інструкція з використання

Перед початком використання згиньте страпон на бажаний рівень жорсткості за допомогою регулювальних пряжок. Потім підключіть до нього обране кріплення або додаткове обладнання і обережно одягніть гарнітуру на потрібну частину тіла.

Догляд та чистка трусиків для страпона

Для продовження терміну служби товару слід бережно ставитися до чистки трусиків для страпона. Рекомендується ручне м'яке прання в теплій воді з використанням нейтральних мийних засобів. Небажано викручувати і прасувати вироб, а також сушити на батареї або під прямими сонячними променями.

Переваги

  • Бренд - sLash: Представлений товар постачається від відомого виробника інтимної продукції. Клієнтам пропонується ідеальне поєднання ціни і якості.

  • Країна-виробник - Україна: Гарантує високу якість матеріалів, строгий контроль за процесом виготовлення товару.

  • Матеріал - Полiестер: Цей матерiал вiдрiзняється своєю мiцнiстю, довговiчнiстю та еластичними властивостями, що забезпечують комфортне використання у будь-яких умовах.

  • .
  • Колiр - Чорний: Додавання цього класичного кольору робить аксесуар стильним та унiверсальним для поєднання з рiзноманiтною одягом.
Оформте замовлення прямо зараз на Трусики для страпона sLash VAC-U-Lock Ultra Harness у магазинi iнтимних товарiв TALLA. Дозвольте собi трошки розкошi та пориньте у свiт незабутнього задоволення! Озна озна озна озна озна озна озна озна озна озна озна озна озна озна озна озна означайте полный асортимент трусиков для страпонов на нашому сайтi, оберайте лише якisне товари для свого задоволення!

Виробник sLash
Стать Жіночий
Матеріал Поліестер
Тип інтимної іграшки Страпон
Країна виробник Україна
Колір Чорний
Категорія сексшопу Трусики для страпонів
Залишіть свій відгук на Трусики для страпона sLash VAC-U-Lock Ultra Harness чорні напишіть відгук
Супутні товари
Трусики для страпонів