38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальний корок червоного кольору з камінчиком сріблястого кольору Loveshop розмір M

Анальний корок червоного кольору з камінчиком сріблястого кольору Loveshop розмір M

Артикул 2825100
550 грн
467 грн

Анальна пробка червоного кольору зі сріблястим каменем Loveshop розмір M

Цей стильний та елегантний аксесуар призначений для тих, хто любить експериментувати у своєму сексуальному житті. Виготовлений з гіпоалергенного силікону, анальна пробка не лише безпечна, але й дуже приємна на дотик. Яскравий камінець займе ключове місце у вашому образі та прикрасить ваш відпочинок. Цей аксесуар підійде як новачкам, так і досвідченим користувачам завдяки своєму компактному розміру.

Інструкція використання

Перед використанням анальної пробки рекомендується обробити її лубрикантом на водній основі. А після використання - ретельно очистити спеціальним засобом для чищення інтимних іграшок.

Догляд за анальною пробкою

Пробку слід мити перед кожним використанням та після нього за допомогою спеціальних гігієнічних засобів або м'якого мила без додавання ароматизаторів.

Переваги

  • Бренд - Loveshop: Видатний бренд гарантує найвищу якість та безпеку для вашого здоров'я.
  • Країна виробник - Китай: Незважаючи на все, "Зроблено в Китаї" означає доступну ціну при хорошій якості товару.
  • Матеріал - Силікон: Гипоалергенный матеріал, який м'яко ковзає і приємний на дотик.
  • Довжина - 80 мм: Ідеальна довжина для комфортного використання анальної пробки
  • Колір - Червоний : Улюблений багатьма яскравий і палкий колір додає п pikantnosti у ваш образ
Розширте свою сексуальну можливостей з цим чудовим аксесуаром для анального задоволення вiд Loveshop! Оформляйте замовлення вже сьогоднi на сайтi інтернет-магазину iнтимних товарiв TALLA. І не пропустiть можливiсть ознайомитися з усiма видами анальних пробок у нашому магазинi.

Анальні пробки без вібрації є класикою цієї категорії секс-іграшок. Вони є самодостатніми інтимними гаджетами або використовуються як додатковий стимулятор при вагінальному проникненні, що робить гострішим відчуття обох партнерів. Класичні пробки для аналу – ідеальні іграшки для підготовки до анального сексу та чудово підходять для тривалого носіння. Як то кажуть, нічого зайвого. Їхня форма, матеріали виготовлення, конструкція оптимально підходять для тривалої стимуляції та носіння, причому абсолютно непомітно для оточуючих.

При виборі іграшки для стимуляції такої делікатної зони як анус, ми хочемо бути впевнені в ній на всі 100. Силіконова пробка для анального сексу відноситься саме до таких девайсів. Вироби з силікону приємні на дотик, швидко нагріваються до температури тіла і мають гарну гнучкість. Вони безпечні, оскільки не містять шкідливих речовин та гіпоалергенні. Силіконові пробки будуть гарним вибором для початківців та тих, хто вже має досвід, надаючи певну свободу дій.

Виробник Loveshop
Діаметр 35
Довжина 80
Тип вібратора Анальний
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Матеріал Силікон
Колір Червоний
Категорія сексшопу Анальні пробки без вібрації
Залишіть свій відгук на Анальний корок червоного кольору з камінчиком сріблястого кольору Loveshop розмір M напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки без вібрації