38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Подвійний ремінний реалістичний вібрострапон чорного кольору Foxshow

Подвійний ремінний реалістичний вібрострапон чорного кольору Foxshow

Артикул 28303 /AF475-BLACK
8 395 грн
7 135 грн

Подвійний ремінний реалістичний вібрострапон чорного кольору Foxshow

Рознообразте своє інтимне життя за допомогою подвійного ремінного вібрострапона Foxshow! Цей продукт подарує Вам і Вашому партнерові нові яскраві відчуття завдяки своїй унікальній конструкції, якісним матеріалам та можливостям використання. Стильний чорний колір, гіпоалергенний безпечний матеріал і ергономічні форми для максимального комфорту під час використання - все це робить даний товар прекрасним вибором для будь-якого користувача.

Інструкція застосування

Перед початком експлуатації нанести на іграшку лубрикант на водній основі. Кріпити дане пристрій слід за допомогою спеціальних регульованих ременів. Режим роботи активується натисканням кнопки на дистанційному управлінні.

Догляд за вибрострапоном

Після кожного використання вимийте вибраційний пристрій теплою мильною водою і протрите насухо. Зберігати в чистому і сухому місці, уникати контакту з іншими еротичними іграшками.

Переваги

  • Бренд XR Brands - гарантiя якостi, всi товари бреда проходять строгий контроль перед виходом на ринок.
  • Країна-виробник Великобританiя - запорука найвищих стандартiв якостi, безпеки та тривалого термiну служби товару.
  • Матерiал - термопластичний еластомер представляє собою дуже мiцний, але гнучкий матерiал, що забезпечує комфортне використання продукту.
  • Режим роботи: увiмкнена функцiя вiбрацii для ще бiльшого задоволення; Довжина - 165 милiметрiв дозволяють змiнити навiть найсмiливiшi фантазii;

Не пропустите можливiсть порадувати себе та свого партнера новими яскравими вiдчуттями! Замовте подвiйний ременний реалiстичний вiбрострапон чорного кольору Foxshow прямо зараз у інтернет-магазин TALLA. Натиснить click на кнопку "Купити" і експерти нашого сайту оперативно оформлять ваше замовлення, гарантуючи повну конфиденцiальнсть вашої покупки. А ще, пропонуємо ознаомитися з усим асортиментом страпонов на нашому сайт!



Виробник XR Brands
Довжина 165
Діаметр 45
Режим роботи Вібрація
Країна виробник Великобританія
Стать Жіночий
Тип фалоімітатору Реалістик
Тип інтимної іграшки Страпон
Матеріал Термопластичний еластомер
Колір Чорний
Категорія сексшопу Страпони з вібрацією
Залишіть свій відгук на Подвійний ремінний реалістичний вібрострапон чорного кольору Foxshow напишіть відгук
Супутні товари
Страпони з вібрацією