38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальний силіконовий затор червоного кольору з каменем у формі серця сріблястого кольору Loveshop розмір M

Анальний силіконовий затор червоного кольору з каменем у формі серця сріблястого кольору Loveshop розмір M

Артикул 285687
Довжина: 80
585 грн
497 грн
Немає в наявності

Анальна силіконова пробка червоного кольору з каменем у формі серця сріблястого кольору Loveshop розмір M

Представляємо Вашій увазі анальну пробку з високоякісного силікону від бренду Loveshop. Сьогодні ця модель третього - "М" знайшла своїх прихильників завдяки ергономічній формі та стильному дизайну. Цей аксесуар оснащений прикрасою, яка надає йому оригінальність і чаруючу красу - це маленька прикраса у формі серця, виконана з твердого матеріалу яскраво-сріблястого кольору. Унікальні властивості цього аксесуара не лише рознообразять інтимне життя, але й значно покращать комфорт у використанні.

Інструкція застосування:

Перед першим використанням обов'язково обробте анальну пробку спеціалістами рекомендованими гігієнічними засобами для інтимних товарів. Препарати на водяній основі створять оптимальне ковзання, захистять від тертя і подразнення. Вводити і витягати анальну пробку слід поволі і обережно для уникнення травм.

Догляд за анальною пробкою:

Слідкуйте за чистотою Вашого аксесуара. Для цього достатньо мити його засобом для інтимних іграшок після кожного використання під теплою водою.

Переваги:

  • Бренд - Loveshop: Відомий виробник інтим-грашок гарантує безпеку та якість своєї продукції
  • Країна виробник - Китай: Світово визнаний лідер у виробництві товарів для дорослих
  • Матеріал - Силікон: Безпечний для здоров'я, не викликає алергії, легко очищається, має довгий термін служби
  • Довжина - 80, діаметр - 35: Оптимальнi параметри для комфортного використання
  • Колiр - Червоний: Яскравий колiр робить естетичне сприйняття гри ще бiльш насиченим

Додайте яскравостi до свого інтимного життя за допомогою анальної пробки вiд Loveshop. Вiдвiдайте iнтернет-магазин iнтимних товарiв TALLA та оберiть собi пiдходящий аксесуар з великого асортименту. Насолоджуйтеся експрес-доставкою, анонiмнiстю та найвищою якiстю продукцii.



Анальні пробки без вібрації є класикою цієї категорії секс-іграшок. Вони є самодостатніми інтимними гаджетами або використовуються як додатковий стимулятор при вагінальному проникненні, що робить гострішим відчуття обох партнерів. Класичні пробки для аналу – ідеальні іграшки для підготовки до анального сексу та чудово підходять для тривалого носіння. Як то кажуть, нічого зайвого. Їхня форма, матеріали виготовлення, конструкція оптимально підходять для тривалої стимуляції та носіння, причому абсолютно непомітно для оточуючих.

При виборі іграшки для стимуляції такої делікатної зони як анус, ми хочемо бути впевнені в ній на всі 100. Анальна пробка силіконова відноситься саме до таких девайсів. Вироби з силікону приємні на дотик, швидко нагріваються до температури тіла і мають гарну гнучкість. Вони безпечні, оскільки не містять шкідливих речовин та гіпоалергенні. Силіконові пробки будуть гарним вибором для початківців та тих, хто вже має досвід, надаючи певну свободу дій.

Виробник Loveshop
Діаметр 35
Довжина 80
Тип вібратора Анальний
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Колір каменю Прозорий
Матеріал Силікон
Колір Червоний
Категорія сексшопу Анальні пробки без вібрації
Залишіть свій відгук на Анальний силіконовий затор червоного кольору з каменем у формі серця сріблястого кольору Loveshop розмір M напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки без вібрації