38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальний силіконовий затор рожевого кольору з каменем у формі серця сріблястого кольору Loveshop розмір S

Анальний силіконовий затор рожевого кольору з каменем у формі серця сріблястого кольору Loveshop розмір S

Артикул 286278
Колір каменю: Фіолетовий
485 грн
412 грн
Немає в наявності

Анальна силіконова пробка рожевого кольору з каменем у формі серця сріблястого кольору Loveshop розмір S

Цей ніжний аксесуар для інтимних ігор підкреслить вашу унікальність і допоможе відкрити нові грані насолоди. Пробка виготовлена з медичного силікону найвищої якості, завдяки чому вона приємна на дотик і безпечна для використання. Радуйтеся і експериментуйте, роблячи своє інтимне життя яскравішим!

Інструкція застосування

Перед використанням обов'язково очистіть анальну пробку теплою водою і милом або спеціальним дезинфектором для інтимних іграшок. Використовуйте лубриканти на водній основі, щоб уникнути пошкодження матеріалу.

Догляд за анальною пробкою з кристалом

Після кожного використання очистіть її, використовуючи теплу воду і милом або спеціальний дезинфекційний засіб для інтим-грашок. Зберігати в прохолодному, сухому місці в індивідуальній упаковці.

Переваги

  • Бренд - Loveshop: компанія-виробник зарекомендувала себе на ринку якісними та безпечними для здоров'я продуктами.

  • Країна виробник - Китай: з цієї країни приходять найактуальніші новинки еротичного світу.

  • Матеріал - Силікон: це матеріал преміум класу для створення еротичних аксесуарів. Він легко піддається стерилізації і довго часу зберігає початковий вигляд.

  • Колiр каменя – фiолетовий: ця колiрна гамма робить товар бiльш стильним та яскравим елементом аксесуара.

  • Довжина – 75, дiаметр – 28: розмiр обраний так, щоб пiдiйшов бiльшостi користувачiв, як початкуючих технiчну гру, так i досвiдчених любителiв.

  • Колiр Рожевий : колiр рожевий додає кожному експерименту нотку жiночностi та розпусты.

Перед вами оригинальний подарунок для улюбленої людини або чудове доповнення до вашої колекцiĭ інтимних ïграшок. Порадуйте себе або свого партнера цим привабливим анальною пробкою з кристалом вiд Loveshop! А також рекомендуємо ознайомитись з повною ​​асортиментом анальних пробок з блискучками у нашому онлайн-магазин TALLA!

Функціональне призначення анальних пробок зі стразами нічим не відрізняється від інших виробів цієї категорії. Вони дозволяють швидко і з мінімальним дискомфортом долучитися до такого бажаного сексу - анального. З їхньою допомогою підготувати анус до реального проникнення дуже просто і зробити це можна не лише без дискомфорту, а й із задоволенням. Великим плюсом пробок є той факт, що застосовувати їх можна не тільки в ліжку, а й у повсякденному житті. Анальні пробки з каменем мають ще одну перевагу. Вони є дуже пікантною прикрасою, яка, як і будь-який елемент у сексі, стає чимось більшим, ніж просто декором

Виробник Loveshop
Діаметр 28
Довжина 75
Тип вібратора Анальний
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Колір Рожевий
Матеріал Силікон
Колір каменю Фіолетовий
Категорія сексшопу Анальні пробки зі стразами
Залишіть свій відгук на Анальний силіконовий затор рожевого кольору з каменем у формі серця сріблястого кольору Loveshop розмір S напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки зі стразами