38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Мастурбатор ротик з реалістичною кібершкіри тілесний CHISA Taco Woooo

Мастурбатор ротик з реалістичною кібершкіри тілесний CHISA Taco Woooo

Артикул 291113
444 грн
422 грн
Немає в наявності

Мастурбатор ротик з реалістичної кібершкіри тілесного кольору CHISA Taco Woooo

Новий рівень задоволення - мастурбатор ротик від бренду Chisa! Цей продукт можна вважати справжнім шедевром в галузі інтимних іграшок. Створений для точної імітації відчуттів від оральних ласк, цей товар порадує вас своєю функціональністю та ефективністю. Текстура кибершкіри забезпечує максимально приємні відчуття. Продуманий дизайн мастурбатора у формі ротика гарантує комфорт у використанні та збереження гігієни.

Інструкція з застосування:

Перед першим застосуванням промийте мастурбатор під теплою водою з милом або скористайтеся спеціальним засобом для очищення секс-іграшок. Для зручності використання можна використовувати будь-яку водяну або силіконову змазку, яка не пошкодить структуру виробу. Після закінчення використання знову прочистити товар.

Догляд за мастурбатором:

Дотримання простих правил догляду дозволить подовжити термін служби вашого мастурбатора. Перед і після кожного використання вироби слід ретельно очищати під теплою водою з милом. Далі рекомендується скористатися спеціальним антибактеріальним засобом для обробки іграшки.

Переваги:

  • Бренд: Chisa. Виробник має хорошу репутацію і всесвітньо відомий своєю високоякісною продукцією.
  • Країна-виробник: Китай. Країна, яка посідає одне з провiдних мiсць у виробництвi товарiв для дорослих.
  • Матерiал: Кiбершкiра. Iмiтує на дотик шкiру людини, при цьому безпечна та гiпоалергенна.
  • Тип мастурбатора: Ротик. Забезпечує максимальнi вiдчуття вiд оральних ласок.
  • Колiр: Тiлесний. Надає бiльше натуральностi та реалiстичностi.

Замовте мастурбатор ротик з реалiстичної кiбершкiри тiлесного кольору вiд бренду Chisa прямо зараз у інтернет-магазинi iнтимних товарiв TALLA! Ми гарантуємо анонiмнiсть, швидку доставку, лише оригинальну продукцiю та гарячii ночii, наповненii насолодою. Ще бiльше функцional'ностii - ще бiiльше задоволення! Ознайомтеся з усим асортиментом мастурбаторiv на нашому сайтii!



Процес самозадоволення дозволяє створити ідеальні умови для отримання сексуального задоволення. Мастурбатори члена без вібрації популярні не менш ніж автоматичні стимулятори, оскільки надають повний контроль над процесом. У поєднанні з реалістичними матеріалами, які досконало імітують слизові оболонки піхви, дозволяють зробити стимуляцію такою ж приємною, як реальний статевий акт.

Людина часто стає заручником трендів, настроїв, способу життя. Але нічого не повинно стати на заваді йому бути сексуально задоволеним. Так вважають представники японської секс-індустрії та пропонують ще одного представника стимуляторів без вібрації - мастурбатор яйце Tenga для чоловіків. Оригінальна форма, яка дозволяє загубитися іграшці серед звичайних речей та ефективність – все це дає можливість гаджету завжди перебувати на піку популярності.

Секс-індустрія прагне не лише урізноманітнити інтимні стосунки, а й замінити секс-партнера. Для цього застосовують суперреалістичні матеріали, зовнішній вигляд та тактильні відчуття при контакті з якими мало чим відрізняються від таких при контакті зі шкірою людини. Створено мастурбатори, які імітують не лише вагінальний, а й анальний секс. Чоловічий оральний мастурбатор допомагає відтворити відчуття, які чоловік відчуває в момент, коли його статевий орган опиняється у роті жінки.

Секс-гаджети допомагають автоматизувати багато процесів, дозволяючи абстрагуватися від їхньої технічної сторони. Використовуючи мастурбатор автомат, ви довіряєте процес самозадоволення іграшці, залишаючи розум вільним для найсміливіших сексуальних фантазій. Функціонал багатьох із них дозволяє зробити процес більш досконалим, наприклад, за рахунок регулювання рівня герметичності.

Реалістичність відчуттів – загальна мета, яку переслідують як виробники, і ті, для кого вони працюють. Її вдається досягти завдяки новим матеріалам, оригінальній конструкції, новим функціям. Мастурбатор для чоловіків на присосці є ще одним кроком до реалістичності, способом урізноманітнити процес мастурбації.

Виробник Chisa
Довжина 100
Діаметр 80
Матеріал Кібершкіра
Країна виробник Китай
Тип інтимної іграшки Мастурбатор
Функція вібрації Ні
Тип мастурбатору Рот
Колір Тілесний
Стать Чоловічий
Категорія сексшопу Мастурбатори без вібрації
Залишіть свій відгук на Мастурбатор ротик з реалістичною кібершкіри тілесний CHISA Taco Woooo напишіть відгук
Супутні товари
Мастурбатори без вібрації