38(098)060-90-90
График работы:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Вс. 10:00-18:00
Вагіна-мастурбатор з реалістичною кібершкіри CHISA t-skiN-Abby Body Stroker

Вагіна-мастурбатор з реалістичною кібершкіри CHISA t-skiN-Abby Body Stroker

Артикул 291116
381 грн
362 грн
Немає в наявності

Вагіна-мастурбатор з реалістичної кібершкіри CHISA T-skiN - Abby Body Stroker

Забудьте про звичайні мастурбатори, пора дізнатися про новинку в сфері інтимних товарів - Вагіна-мастурбатор з реалістичної кібершкіри CHISA T-skiN - Abby Body Stroker. Це унікальний пристрій, створений спеціально для тих, хто прагне отримати максимум задоволення. Працюючи на основі передових технологій, він найкращим чином повторює текстуру і відчуття від дотику жіночої шкіри. І все це доступно вам прямо тут і зараз!

Інструкція з використання

1. Для початку роботи необхідно підготувати мастурбатор. Промийте його під теплою водою. 2. За необхідності скористайтеся лубрикантом для більш комфортних відчуттів. 3. Починайте використання мастурбатора, рухаючи його по стовбуру пеніса. 4. Після закінчення використання слід очистити іграшку від рідин.

Догляд за мастурбатором

Після використання іграшку слід ретельно промити під теплою водою і протерти сухою ганчіркою. Зберігайте в сухому і прохолодному місці, уникаючи потрапляння сонячних променів на поверхню мастурбатора.

Переваги

  • Бренд - Chisa: Виробник зарекомендував себе на ринку як надійна компанія, що надає якісні товари.
  • Країна-виробник - Китай: Країна з столітньою досвідом виготовлення ефективних та інноваційних продуктів.
  • Матеріал - Кібершкіра: Це гипоалергенний матеріал, який близько імітує текстуру живої шкіри.
  • Тип мастурбатора - Вагіна: Надає найреалістичніше та приємне відчуття для користувача.
  • Колір - Тілесний: Чудово імітує природні кольори людського тіла.
Замовте Вагіна-мастурбатор з реалістичної кібершкіри CHISA T-skiN - Abby Body Stroker вже сьогодні в інтернет-магазині інтимних товарів TALLA! Забезпечте собі незабутні відчуття і отримайте нові можливості для експериментів. Відвідайте наш сайт і ознайомтеся з усим асортиментом мастурбаторов, щоб вибрати той, який пасуватиме саме вам.

Процес самозадоволення дозволяє створити ідеальні умови для отримання сексуального задоволення. Мастурбатори без вібрації для чоловіків популярні не менш ніж автоматичні стимулятори, оскільки надають повний контроль над процесом. У поєднанні з реалістичними матеріалами, які досконало імітують слизові оболонки піхви, дозволяють зробити стимуляцію такою ж приємною, як реальний статевий акт.

Людина часто стає заручником трендів, настроїв, способу життя. Але нічого не повинно стати на заваді йому бути сексуально задоволеним. Так вважають представники японської секс-індустрії та пропонують ще одного представника стимуляторів без вібрації - яйце мастурбатор Tenga egg . Оригінальна форма, яка дозволяє загубитися іграшці серед звичайних речей та ефективність – все це дає можливість гаджету завжди перебувати на піку популярності.

Секс-індустрія прагне не лише урізноманітнити інтимні стосунки, а й замінити секс-партнера. Для цього застосовують суперреалістичні матеріали, зовнішній вигляд та тактильні відчуття при контакті з якими мало чим відрізняються від таких при контакті зі шкірою людини. Створено мастурбатори, які імітують не лише вагінальний, а й анальний секс. Оральний мастурбатор допомагає відтворити відчуття, які чоловік відчуває в момент, коли його статевий орган опиняється у роті жінки.

Секс-гаджети допомагають автоматизувати багато процесів, дозволяючи абстрагуватися від їхньої технічної сторони. Використовуючи мастурбатор автоматичний , ви довіряєте процес самозадоволення іграшці, залишаючи розум вільним для найсміливіших сексуальних фантазій. Функціонал багатьох із них дозволяє зробити процес більш досконалим, наприклад, за рахунок регулювання рівня герметичності.

Реалістичність відчуттів – загальна мета, яку переслідують як виробники, і ті, для кого вони працюють. Її вдається досягти завдяки новим матеріалам, оригінальній конструкції, новим функціям. Чоловічий мастурбатор на присосці є ще одним кроком до реалістичності, способом урізноманітнити процес мастурбації.

Виробник Chisa
Довжина 135
Діаметр 70
Тип мастурбатору Вагіна
Матеріал Кібершкіра
Країна виробник Китай
Тип інтимної іграшки Мастурбатор
Функція вібрації Ні
Колір Тілесний
Стать Чоловічий
Категорія сексшопу Мастурбатори без вібрації
Залишіть свій відгук на Вагіна-мастурбатор з реалістичною кібершкіри CHISA t-skiN-Abby Body Stroker напишіть відгук
Супутні товари
Мастурбатори без вібрації