38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Фалоімітатор реалістичний на регульованій довгій рукояті бежевого кольору Master Series Dick Stick

Фалоімітатор реалістичний на регульованій довгій рукояті бежевого кольору Master Series Dick Stick

Артикул 29119 / AF565
4 500 грн
Реалістична насадка на регульованій довгій чорній рукояті Dick Stick - Dildo On Expandable Rod

Цікавий сексуальний досвід можна отримати з реалістичним фалоімітатором на жезлі, що регулюється. Цей особливий БДСМ аксесуар відмінно підійде як для анального, так і для піхвового проникнення. Регулюйте рукоятку в залежності від сценарію своєї інтимної практики, чим довше жезло, тим далі від домінуючого буде самісив. Тримайте на відстані другу половинку, при цьому приносить задоволення проникненням! Реалістична насадка кріпиться до ручки за допомогою адаптера Vacuum-Grip, ви можете замінити її будь-яку іншу сумісну насадку для більшого розмаїття. Для того, щоб зробити гру яскравіше доповніть її нашийником з повідцем, то скорочувати і знову збільшувати дистанцію буде набагато цікавіше! Скористайтеся лубрикантом на водній основі, нанісши його на дилдо, щоб зробити проникнення більш плавним та м'яким.

Характеристики:

Матеріал – ТПЕ, метал

Довжина рукояті – від 53 до 124 см.

Колір фалоімітатора - бежевий

Колір рукояті – чорний

Фалоімітатори реалістік  - це не лише дизайн, у якому повторені всі контури та деталі статевого органу, а й суперреалістичні матеріали. Останні створюють умови для здобуття відчуттів, які нічим не відрізняються від відчуттів під час реального статевого акту. Реалістичність секс-іграшок дозволяє нам повніше реалізувати свої фантазії, особливо коли йдеться про соло-ігри.

Наші бажання є мінливими і це особливо актуально для інтимного життя. Наші уподобання можуть змінюватися в залежності від настрою, гормонального фону, часу доби, навколишнього середовища. Секс-індустрія знає про це, тому пропонує масу варіантів для різних випадків. Сьогодні це реалістичні іграшка, а завтра надійні фалоімітатори скляні , які лише з першого погляду здаються холодними та неприступними, але вже зовсім скоро стають джерелом величезного задоволення.

Виробник Master Series
Довжина 171
Діаметр 38
Колір Бежевий
Тип фалоімітатору Реалістик
Країна виробник США
Матеріал Термопластичний еластомер
Тип інтимної іграшки Фалоімітатор
Стать Чоловічий
Категорія сексшопу Реалістичні Фалоімітатори
Залишіть свій відгук на Фалоімітатор реалістичний на регульованій довгій рукояті бежевого кольору Master Series Dick Stick напишіть відгук
Супутні товари
Реалістичні Фалоімітатори