38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Затискачі для сосків плоскі БДСМ на ланцюжку сріблястого кольору DS Fetish

Затискачі для сосків плоскі БДСМ на ланцюжку сріблястого кольору DS Fetish

Артикул 29163 /SM-M001C
400 грн
340 грн
Затискачі на соски плоскі DS Fetish nipple play

Ми часто забуваємо про таку ерогенну зону, як соски, а вони у більшості людей надчутливі. Але є добрий помічник, який не дасть вам забути – затискачі сосків! Цей чудовий аксесуар зробить все за вас. Єдине – вам потрібно обережно закріпити їх на партнері. У цьому вам допоможе зручний регульований затискач. Стильний ланцюжок, що з'єднує затискачі, при кожному вашому русі хитається, даруючи яскраві відчуття вам і привертаючи увагу партнера до грудей.

Довжина ланцюжка 29 см. А для того, щоб відчуття були неймовірно гострими та яскравими, рекомендуємо спробувати рідкі вібратори чи збудники.

Штрих код: 2111000029163

Прищіпки для сосків та клітору – це інтимні аксесуари, які мають подвійне призначення. Вони служать не лише пікантною прикрасою, а й девайсом, що дозволяє балансувати на межі дискомфорту та задоволення. Затискачі не тільки створюють контраст для майбутньої насолоди, але й покращують кровообіг у сосках та кліторі, які у свою чергу є потужними ерогенними зонами. Все це у комплексі створює передумови для яскравого та чуттєвого сексу.

Виробник DS Fetish
Стать Жіночий
Тип інтимної іграшки Затискачі для сосків
Країна виробник Китай
Матеріал Метал
Колір Сріблястий
Категорія сексшопу Затискачі для сосків і клітора
Залишіть свій відгук на Затискачі для сосків плоскі БДСМ на ланцюжку сріблястого кольору DS Fetish напишіть відгук
Супутні товари
Затискачі для сосків і клітора