38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Затискачі для сосків на товстому ланцюжку плоскі БДСМ сріблястого кольору DS Fetish

Затискачі для сосків на товстому ланцюжку плоскі БДСМ сріблястого кольору DS Fetish

Артикул 29170 /SM-M004C
450 грн
382 грн
Немає в наявності
Затискачі на соски плоскі на товстому ланцюгу

Прикрасьте ваші груди парою чарівних затискачів для сосків! Цей простий лаконічний аксесуар стане пікантним доповненням до одягу БДСМ або комплекту еротичної білизни, а також принесе вам масу задоволення. Кінці щипців прогумовані, щоб не нашкодити чутливій шкірі. Сила натискання регулюється гвинтом. А масивний золотистий ланцюг, що з'єднує затискачі, привабливо похитується при кожному русі, акцентуючи увагу на розкішному бюсті. Для більш інтенсивної стимуляції рекомендується доповнити затискачі збуджуючим гелем або рідким вібратором. Вони підвищать чутливість і нададуть гостроти відчуттям.

Характеристики:

Матеріал: метал

Довжина ланцюжка: 29 см

Штрих код: 2111000029170

Прищіпки для сосків та клітору – це інтимні аксесуари, які мають подвійне призначення. Вони служать не лише пікантною прикрасою, а й девайсом, що дозволяє балансувати на межі дискомфорту та задоволення. Затискачі не тільки створюють контраст для майбутньої насолоди, але й покращують кровообіг у сосках та кліторі, які у свою чергу є потужними ерогенними зонами. Все це у комплексі створює передумови для яскравого та чуттєвого сексу.

Виробник DS Fetish
Стать Жіночий
Тип інтимної іграшки Затискачі для сосків
Країна виробник Китай
Матеріал Метал
Колір Сріблястий
Категорія сексшопу Затискачі для сосків і клітора
Залишіть свій відгук на Затискачі для сосків на товстому ланцюжку плоскі БДСМ сріблястого кольору DS Fetish напишіть відгук
Супутні товари
Затискачі для сосків і клітора