38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальна пробка на присоску у вигляді члена чорна Chisa Evil Dildo Plug M

Анальна пробка на присоску у вигляді члена чорна Chisa Evil Dildo Plug M

Артикул 291948
202 грн
192 грн
Немає в наявності

Анальна пробка на присосці у вигляді члена чорного кольору Chisa Evil Dildo Plug M

Ваше інтимне життя стане ще яскравішим і насиченішим з анальною пробкою Chisa Evil Dildo Plug M. Ця ефектна, високоякісна іграшка зображує собою реалістичний фаллоімітатор у темно-чорному кольорі, довжиною 125 мм і діаметром 37 мм. Виготовлена з полівінілхлориду, вона забезпечує безпечне використання і дивовижні відчуття. Міцність і гнучкість цього матеріалу дозволяють отримати максимальне задоволення від кожного використання.

Інструкція застосування

Перед використанням необхідно очистити продукт за допомогою спеціальних очисників для секс-іграшок або милом для рук. Для більш комфортного використання можна нанести лубрикант на водній основі. Плавно вставте пробку в анус до досягнення комфортного положення.

Догляд за анальною пробкою

Після кожного використання слегка очистіть іграшку теплою водою і неагресивним милом для рук. Потім ретельно протрите її сухою ганчіркою і збережіть у чистому, сухому місці до наступного використання.

Переваги

  • Бренд Chisa славиться своїми високоякісними продуктами і є одним з найкращих брендів товарів для дорослих.
  • Продукт вироблений у Китаї, країні, що йде шлях якості.
  • Чорний поливинилхлорид - це безпечний для тіла матеріал, який забезпечує гладкість і гнучкість.
  • Довжина 125 мм забезпечує достатню ступень заповнення.
  • 37 мм діаметру - ідеальний розмiр для спонтанного задоволення.
Не пропустiть шанс додати цей незабутнiй елемент справжнього задоволення до вашої колекцiї iнтимних аксесуарiв! Анальна пробка Chisa Evil Dildo Plug M доступна до покупки прямо тут, на TALLA - iнтернет-магазинi iнтимних товарiв. Перевiрте також iншi анальнi пробки у нашому асортиментi та знайдiть iдеальну модель для себе.

Незважаючи на простоту конструкції, анальні пробки здатні багато на що. Якщо ви мріяли про подвійне проникнення, то з цим невеликим девайсом ви нарешті відчуєте всю повноту відчуттів від цього процесу. З ним ви підготуєте анальний отвір до реального сексу, а завдяки спеціальній формі зможете зробити це не відволікаючись від інших справ. Серед подібних девайсів анальні пробки з присоскою мають одну важливу перевагу – закріпивши їх на будь-якій рівній поверхні, ви звільните руки, які можна використовувати для ласки свого тіла або тіла партнера.

Колір іграшки часто стає другим за значимістю критерієм вибору. Якщо вам потрібна анальна пробка чорна , значить ви, як і більшість людей, вважаєте чорний колір найсексуальнішим. До них належить більше 60% жінок, які віддають перевагу чорним секс-іграшкам, що в поєднанні з великими функціональними можливостями девайсів робить їх ідеальною покупкою.

Секс-іграшки примножують наше задоволення і дозволяють реалізувати найнезвичайніші еротичні ідеї. Вібратор для аналу може стати активним учасником ваших інтимних ігор, який на відміну від звичайних пробок, здатний здійснювати активну стимуляцію практично без вашої участі. Це найпростіший спосіб пошуку нових граней задоволення і можливість подивитися на анальну стимуляцію по-новому.

Достоїнства пробок на присосках очевидні, але подібні девайси можуть використовуватися для отримання задоволення і підготовки до анального проникнення непомітно, не відволікаючи вас від насущних справ. Для цього вам знадобиться звичайні пробкі для аналу , яку можна носити під одягом, а за бажання використовувати для симуляції подвійного проникнення під час статевого акту з партнером.

Секс-гаджети дозволяють реалізувати фантастичні сценарії в сексі. На зміну звичайній пробці або пробці з присоскою обов'язково має прийти вібратор анальний затор . Ніякий інший вид стимуляції не дозволить вам відчути відчуття, яких ви досягнете з її допомогою. При цьому не забувайте, що це пасивний спосіб отримання задоволення, а ваші руки і розум можуть у цей час працювати над реалізацією інших ідей.

Виробник Chisa
Довжина 125
Діаметр 37
Тип вібратора Анальний
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Функція вібрації Ні
Водостійкість Ні
Матеріал Полівінілхлорид
Колір Чорний
Категорія сексшопу Анальні пробки на присосці
Залишіть свій відгук на Анальна пробка на присоску у вигляді члена чорна Chisa Evil Dildo Plug M напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки на присосці