38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Мінівібратор-кролик Adrien LasticPocket Rabbit рожевий

Мінівібратор-кролик Adrien LasticPocket Rabbit рожевий

Артикул 33421
Колір: Рожевий
371 грн
353 грн

Мінівібратор Lastic Pocket Vibe Rabbit - маленького шалунішку і угодника для ігор і приголомшливого задоволення. Мінівібратор Lastic Pocket Vibe Rabbit досить маленький і легко поміститься у вашій кишені або сумочці. Цей милий маленький кролик з покриттям з шовковисто-гладкого силікону має 2 вушка, якими буде пестити ваш клітор щоразу, коли б ви цього не побажали.
Мінівібратор Lastic Pocket Vibe Rabbit легко включається і вимикається натисканням на кнопку в нижній частині іграшки. 10 різних за потужністю режимів вібрації, але цього буде більш ніж достатньо для яскравих і соковитих оргазмів! "Йди за кроликом!"- так і хочеться зробити, взявши іграшку в руки.
Виготовлений з медичного силікону, безпечного для здоров'я. Швидко приймає температуру тіла для комфортного використання. Стимулятор готовий подарувати вам м'якими віброволнами, які піднесуть вам небувалу насолоду.



Портативні жіночі стимулятори – девайси, яким важко відвести якусь певну роль інтимних відносинах. Вони універсальні, тому підходять для стимуляції як клітора, так і інших ерогенних зон як у жінок, так і у чоловіків. «Серцем» таких пристроїв є потужний вібродвигун, інтенсивності дії якого вистачає навіть для зон з помірною чутливістю. Одна з головних переваг міні-вібраторів – розміри, які дозволяють тримати цю іграшку завжди під рукою, а зовнішній вигляд гаджетів мало чим видає їхню приналежність до секс-іграшок.

Виробник Adrien Lastic
Кількість швидкостей вібрації 10
Діаметр 23
Довжина 85
Країна виробник Іспанія
Тип інтимної іграшки Вібратор
Режим роботи Вібрація
Стать Жіночий
Тип вібратора Кліторальний
Колір Рожевий
Матеріал Силікон
Водостійкість Так
Категорія сексшопу Міні Вібратори
Залишіть свій відгук на Мінівібратор-кролик Adrien LasticPocket Rabbit рожевий напишіть відгук
Супутні товари
Міні Вібратори