38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальна пробка силіконова червоного кольору з чорним камінчиком у формі серця You2Toys

Анальна пробка силіконова червоного кольору з чорним камінчиком у формі серця You2Toys

Артикул 37748
829 грн
704 грн

Анальна пробка силіконова червоного кольору з чорним камінцем у формі сердечка You2Toys

Силіконова анальна пробка You2Toys - елемент страсті та розваг, що додає шарм грі. Вогняно-червона основа прикрашена чорною декорацією у вигляді сердечка з кристалом - ніжне та вишукане прикраса. М'який, гіпоалергенний матеріал буде комфортно відчуватися, створюючи нові відчуття та переживання під час кожної гри. Цей аксесуар безпечний у використанні завдяки особливому наявності обмежувача.

Інструкція з використання

Починайте повільно, використовуйте достатню кількість лубриканту на водній основі для легкого монтажу. Не використовуйте анальну пробку більше 2-3 годин поспіль.

Догляд за анальною пробкою з кристалом

Очищення після використання можна проводити теплою водою або засобом для інтимної гігієни. Стежте за тим, щоб не пропустити цього насправді.

Переваги

  • Бренд: You2Toys - німецький бренд, визнаний експертом у виробництві товарів для дорослих.
  • Країна-виробник: Великобританія - країна з високими стандартами якості.
  • Матеріал: Силікон - безпечний, стійкий до розриву та швидко приймає температуру тіла матеріал.
  • Колір каменю: Чорний - елегантний колір, що додає шика будь-якому аксесуару.
  • Довжина (79 мм) і діаметр (35 мм): пасують як новачкам, так і досвідченим користувачам. Робить гру комфортною та розмаїтою.
Не упустите можливостей оживити своє інтимне життя за допомогою анальної пробки з сердечком You2Toys! Только у нашому інтернет-магазине інтимних товаров TALLA Ви знайдете такий яскравий та нестандартний аксесуар. А за бажанням можете ознайомитися з повним асортиментом анальних пробок з каменями на нашому сайтi. Впевненi, у вас це обов'язково вийде! Купуйте якiсть та естетичне задоволення вже сьогоднi!

Функціональне призначення анальних пробок зі стразами нічим не відрізняється від інших виробів цієї категорії. Вони дозволяють швидко і з мінімальним дискомфортом долучитися до такого бажаного сексу - анального. З їхньою допомогою підготувати анус до реального проникнення дуже просто і зробити це можна не лише без дискомфорту, а й із задоволенням. Великим плюсом пробок є той факт, що застосовувати їх можна не тільки в ліжку, а й у повсякденному житті. Анальні пробки з каменем мають ще одну перевагу. Вони є дуже пікантною прикрасою, яка, як і будь-який елемент у сексі, стає чимось більшим, ніж просто декором

Виробник You2Toys
Діаметр 35
Довжина 79
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Країна виробник Великобританія
Стать Жіночий
Матеріал Силікон
Колір Червоний
Колір каменю Чорний
Категорія сексшопу Анальні пробки зі стразами
Залишіть свій відгук на Анальна пробка силіконова червоного кольору з чорним камінчиком у формі серця You2Toys напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки зі стразами