38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальна чорна пробка з довгим світлим хвостом

Анальна чорна пробка з довгим світлим хвостом

Артикул IXI49196
649 грн
Немає в наявності

Анальна чорна пробка з довгим світлим хвостом

Досліджуйте нові грані задоволення з анальною пробкою з колекції Foxshow. Анальна пробка виконана в елегантному чорному кольорі, і доповнена реалістичним світлим хвостом поні - створюючи грувальну атмосферу і відкриваючи світ нових відчуттів. Товар виготовлений з якісного пластику - матеріалу приємного на дотик і безпечного для вашого тіла. Довжина складає 70 мм, а діаметр - 40 мм, що робить цей аксесуар підходящим як для початківців, так і досвідчених шанувальників анальних задоволень.

Інструкція застосування

Приготуйте той щойно розпакований товар і скористайтеся лубрикантом на водній основі перед його використанням. Плавно вводьте пробку, не поспішайте - бережіть своє здоров'я!

Догляд за продуктом

Для очищення скористайтеся теплою водою з милом або спеціальним очисником для інтимних іграшок. Промийте і висуште пробку перед збереженням, щоб зберегти її у відмінному стані.

Переваги

  • Бренд Foxshow: визнаний бренд у галузі інтимних аксесуарів, гарант якості та вашої безпеки.
  • Країна-виробник Китай: продукція проходить строгий контроль якості.
  • Матеріал пластик: гипоалергенный материал, безпечний для контакту з тілом і приємний на дотик.
  • Тип хвоста "Пони": додає грувальну атмосферу, спрацьовує стимуляцiю зору партнера неповторними естетичними враженнями.
  • Розмiр (Довжина - 70 мм; Дiаметр - 40 мм): пiдходить як для початкiвцiв, так i досвiдчених користувачiв завдяки оптимальним параметрам розмiрiв.
  • Колiр чорного: елегантний колiр робить іграшку привабливою та стильною.
Ви ще не обладатель цього дивовижного аксесуара? Уявите всi можливi радощi та задоволення, якi чекають на вас! Замовте прямо зараз у інтернет-магазинi iнтимних товарiv TALLA. Ми все для вашого комфорту створили широкий асортимент форм, розмiрiв i кольорiv - пiдбрати для себе найкращий варiант буде нескладно. Проведите час за пiзнання нових граней свого задоволення з продукцii вiд TALLA!

Анальні пробки хвости – простий та надзвичайно ефективний спосіб підвищити градус збудження у обох партнерів. З їх допомогою легко перетворитися на тварину, організувавши захоплюючу еротичну гру. Частина іграшки, яка призначена для занурення в анальний отвір, має ту ж конструкцію, що й класичні анальні пробки, ті ж функціональні можливості. Родзинка в хвості, що пробуджує в людині первісний інстинкт, перетворюючи будь-яку гру на гарячу дію.

Наші чутливі зони потребують новизни. Анальні пробки з хвостом є гарним тлом для інтимних стосунків і добре розігрівають нас напередодні, але завтра ваш анус захоче змін. Відчути їх допоможуть анальні кульки , які дозволяють не просто насолоджуватися, а грати, отримуючи задоволення. Якщо анальну пробку частіше розглядають як джерело стимуляції малої інтенсивності, то намисто та кульки роблять анальні ігри набагато яскравішими.

Виробник Foxshow
Діаметр 40
Довжина 70
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Країна виробник Китай
Матеріал Пластик
Тип хвоста Поні
Стать Унісекс
Колір Чорний
Категорія сексшопу Анальні пробки з хвостиком
Залишіть свій відгук на Анальна чорна пробка з довгим світлим хвостом напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки з хвостиком