38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальний металевий затор сріблястого кольору з лисячим хвостом Loveshop

Анальний металевий затор сріблястого кольору з лисячим хвостом Loveshop

Артикул 509972
1 075 грн
913 грн

Анальна металева пробка сріблястого кольору з хвостом лисиці від Loveshop

Додайте пікантності до свого інтимного життя за допомогою анальної металевої пробки сріблястого кольору від бренду Loveshop. Модель виготовлена з якісного, безпечного для тіла металу, що гарантує тривалий комфорт і впевненість у здоров'ї. Пробка оснащена пухнастим "хвостом", що імітує хвіст лисиці, що додасть гостроти вашому образу. Універсальні розміри і ергономічна форма зменшать будь-які дискомфортні відчуття.

Інструкція з використання

Перед першим використанням продукту рекомендується обробити його спеціальними антибактеріальними засобами для інтимних іграшок. Пробку слід ніжно вводити за допомогою будь-якого не містять спирту змазуючого матеріалу, що також допоможе її вилучити в подальшому.

Догляд за анальною пробкою

Після використання пробку слід ретельно очистити під теплою проточною водою з милом або спеціальним антибактеріальним розчином. Не використовувати для чищення продукти, що містять спирт!

Переваги

  • Бренд Loveshop - відомий виробник інтимних іграшок, що гарантує якість кожного товару.
  • Країна-виробник Китай - фабрика знаходиться у країні-лідері по виробництву продукції для дорослих.
  • Матеріал металу забезпечує довговечність і безпеку використання.
  • Розміри з довжиною 60мм і діаметром 30мм дозволяють новачкам і досвідченим користувачам насолоджуватися ★using★ ним.
Зануртеся у свiт нових вiдчуттiв у iнтимному життi! Унiкальна анальна пробка срiблястого кольору з хвостом лисицi Loveshop тепер доступна до замовлення на сайтi iнтернет-магазину iнтимних товарiв TALLA. Ми радi запропонувати Вам широкий вибiр iнших анальних пробок та аксесуарiв на будь-який смак. Запрошуємо Вас ознайомитися з асортиментом!

Анальні пробки без вібрації є класикою цієї категорії секс-іграшок. Вони є самодостатніми інтимними гаджетами або використовуються як додатковий стимулятор при вагінальному проникненні, що робить гострішим відчуття обох партнерів. Класичні пробки для аналу – ідеальні іграшки для підготовки до анального сексу та чудово підходять для тривалого носіння. Як то кажуть, нічого зайвого. Їхня форма, матеріали виготовлення, конструкція оптимально підходять для тривалої стимуляції та носіння, причому абсолютно непомітно для оточуючих.

Сфера анальних задоволень не має меж у можливості вдосконалення своїх відчуттів. Металева анальна пробка може стати наступним кроком на шляху її розвитку, роблячи стимуляцію більш жорсткою та збуджуючи одним своїм виглядом. Метал чудово підходить для температурних ігор і є одним із найгігієнічніших матеріалів. І якщо ви, як новачок, ще не готові до такого розвитку подій, то з отриманням певного досвіду ви обов'язково зробите цей крок.

Виробник Loveshop
Діаметр 30
Довжина 60
Тип вібратора Анальний
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Матеріал Метал
Колір Сріблястий
Категорія сексшопу Анальні пробки без вібрації
Залишіть свій відгук на Анальний металевий затор сріблястого кольору з лисячим хвостом Loveshop напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки без вібрації