38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Надувна лялька для сексу блондинка EXTRAVAGANZA Antonya Vidra

Надувна лялька для сексу блондинка EXTRAVAGANZA Antonya Vidra

Артикул 510769
5 691 грн
4 837 грн
Немає в наявності

Надувна лялька для сексу блондинка EXTRAVAGANZA Antonya Vidra

Представляємо вам неймовірно реалістичну надувну секс-ляльку Antonya Vidra від торгової марки Extravaganza. Створену за образом відомої порноакторки, цю ляльку можна охарактеризувати як розкішного партнера з палкими рисами обличчя та вишуканими формами. Матеріал, з якого виготовлений товар - полівінілхлорид, який приємний на дотик і створює найближче відчуття до реальної шкіри.

Інструкція з використання

Перш ніж приступити до використання, здійсніть підготовку: наповніть повітрям до бажаного обсягу. Процес дуже простий - достатньо скористатися звичайним насосом або подути у спеціальне отвір. Після цього Antonya готова радувати вас!

Догляд за надувною лялькою для сексу

Щоб у всіх ваших іграх було максимальна кількість задоволення і безпеки, дотримуйтеся кількох простих правил догляду. Після використання, ляльку слід промити теплою водою з використанням м'якого мила або спеціальних засобів для чистки секс-іграшок. Надувні ляльки повинні зберігатися в сухому, прохолодному місці.

Переваги

  • Бренд - NMC. Ця компанія зарекомендувала себе на ринку як виробник високоякісних товарів.
  • Країна-виробник - Китай. Багато товарів цього класу з Китаю вирізняються доступною ціною при хорошому якості, що робить покупку бiльш вигiдною.
  • Матерiал - Полiвiнiлхлорид. Один із найлегших та довговiчних матерiалiв. Цей матерiал не викликає алергiї та безпечний для людського органiзму.
  • Колiр - Тiлесний. Лялька виконана у природному та нейтральному кольорi для бiльшої реалiстичностi.
Дивиться повний асортимент унiкального яскравого асортименту інтернет-магазину інтимних товарiв TALLA! Випробуйте неперевершенi враження вiд користування надувною секс-лялькою блондинки EXTRAVAGANZA Antonya Vidra та пориньте у свiт справжнього задоволення. Запрошуємо вас до перегляду повного асортименту надувних секс-лялок на нашому сайтi. Обирайте, забирайте, спробуйте й отримуйте задоволення!

Виробник NMC
Довжина 1600
Тип мастурбатору Анус і Вагіна
Режим роботи Вібрація
Країна виробник Китай
Матеріал Полівінілхлорид
Тип інтимної іграшки Секс лялька
Колір Тілесний
Водостійкість Так
Стать Чоловічий
Категорія сексшопу Гумові ляльки для сексу
Залишіть свій відгук на Надувна лялька для сексу блондинка EXTRAVAGANZA Antonya Vidra напишіть відгук
Гумові ляльки для сексу