38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальна силіконова пробка з хвостиком рожевого кольору You2Toys Joy Bunny

Анальна силіконова пробка з хвостиком рожевого кольору You2Toys Joy Bunny

Артикул 518212
850 грн
722 грн

Анальна пробка з силіконовим хвостиком рожевого кольору You2Toys Joy Bunny

Досліджуйте непрохідні стежки задоволення з анальною пробкою "Joy Bunny" від відомого бренду You2Toys. Цей стильний аксесуар виконаний в м'яких рожевих відтінках і прикрашений грайливим хвостиком-зайчиком для більшого очарування. Матеріал складається з гіпоалергенного силікону, який приємно облягає форми вашого тіла, і ніжного поліестеру, відчуття якого на шкірі доставляє новий рівень збудження.

Інструкція з використання

Почніть застосування продукту з мастила на водній основі для більш комфортного використання. Обережно вводьте анальну пробку, випускаючи її до бажаного розширення.

Догляд за анальною пробкою з хвостиком

Чистити іграшку перед і після кожного використання теплою водою і милом або спеціальними засобами для інтимних аксесуарів. Прати хвостик вручну за допомогою мила і сушити природним шляхом.

Переваги

  • Бренд You2Toys: Придбавши цей аксесуар, ви отримуєте якість, перевірену часом і тисячами задоволених користувачів.
  • Країна-виробник Великобританія. Це запорука високої якості товару та його безпеки.
  • Матеріал — Поліестер, Силікон. Ідеально підходять для ніжної шкіри, не викликають алергії і легко очищаються.
  • Тип хвоста – Зайчик. Додає пекучості та грає роль стимулятора дотикових відчуттів.
Не упустите свой шанс розкрити новi границi насолоди разом з елегантною анальною пробкою "Joy Bunny". TALLA завжди готовий запропонувати вам тiльки найкращi iнтимнi аксесуари на всi випадки життя! А якщо ви хочете дiзнатися бiльше про рiзноманiття анальних пробок - чекаємо на нашому сайтi.

Анальні пробки з хвостами – простий та надзвичайно ефективний спосіб підвищити градус збудження у обох партнерів. З їх допомогою легко перетворитися на тварину, організувавши захоплюючу еротичну гру. Частина іграшки, яка призначена для занурення в анальний отвір, має ту ж конструкцію, що й класичні анальні пробки, ті ж функціональні можливості. Родзинка в хвості, що пробуджує в людині первісний інстинкт, перетворюючи будь-яку гру на гарячу дію.

Форма, колір, розмір є такими ж сильними збуджуючими факторами, як і відчуття, що ця іграшка може опинитися у вашому анальному отворі. Додайте сюди можливість для вашого партнера спостерігати за цим девайсом у вашому анусі, і ви зрозумієте, наскільки важливими є всі ці дрібниці. Анальні пробки із кристалом – це народження бажання, розкіш з пікантністю, хоча в основі всього цього знаходиться той самий функціональний і такий гарячий інтимний гаджет.

Виробник You2Toys
Довжина 130
Діаметр 28
Тип вібратора Анальний
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Країна виробник Великобританія
Стать Жіночий
Тип хвоста Зайчик
Матеріал Поліестер, Силікон
Колір Рожевий
Категорія сексшопу Анальні пробки з хвостиком
Залишіть свій відгук на Анальна силіконова пробка з хвостиком рожевого кольору You2Toys Joy Bunny напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки з хвостиком