38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Віброкулька для стимуляції клітора золотистого кольору з пультом ДК Boss series Rock

Віброкулька для стимуляції клітора золотистого кольору з пультом ДК Boss series Rock

Артикул 52-00049
1 250 грн
1 062 грн
Віброкуля з пультом дистанційного керування Rock, золотий, 7.3 х 3 см Пориньте у світ незабутньої насолоди з віброкулею Rocket! Цей унікальний інтимний аксесуар має всі необхідні функції, щоб перетворити ваші сексуальні фантазії в реальність. Однією з основних характеристик іграшки є її універсальність. Вона здатна стимулювати кожну точку тіла, відкриваючи перед вами безмежні можливості для експериментів та задоволення. Потужний двигун та 9 налаштувань вібрації дозволять вам насолоджуватися глибокими та інтенсивними відчуттями. Однією з переваг Rocket є дистанційне керування. Тепер ви можете передати контроль за своїм задоволенням у руки партнера, дозволяючи йому налаштувати інтенсивність та ритм вібрації. Це створить нові можливості для ігор та розслаблення у парі. Іграшка оснащена літієвою батареєю, що перезаряджається, яка забезпечує багато годин насолоди. З швидкою зарядкою по USB ви завжди будете готові до нових пригод. Для додаткових відчуттів рекомендуємо нанести кілька крапель рідкого вібратора. Характеристики: Довжина – 7.3 см Діаметр – 3 см

Незважаючи на розміри, у питаннях функціональності віброкулі для жінок нічим не поступаються повнорозмірним вібраторам. Серед їх основних переваг: невеликі габарити, потужний вібродвигун, можливість дистанційного керування. Іншими словами, ця секс-іграшка може бути завжди з вами, без ризику бути виявленою та ідентифікованою іншими. Її потужності вистачить для швидкого та інтенсивного оргазму, а віддалене управління додасть до ваших інтимних ігор пікантних ситуацій.

Вібропулі належать до категорії компактних та універсальних стимуляторів, які можуть застосовуватися для впливу на будь-які чутливі ділянки на тілі чоловіка та жінки. Ще більш універсальні характеристики мають вібронасадки на палець. Окрім мініатюрності, іграшки мають ще одну важливу гідність – вони звільняють руки. Ви продовжуєте здійснювати звичні дії, але вже з потужною підтримкою стимулятора.

Вібропулі – універсальний секс-гаджет, який підходить для стимуляції будь-яких ерогенних зон. Його універсальність позбавляє секс-іграшку тих унікальних характеристик, які мають кліторальні стимулятори , дозволяючи приділити головній ерогенній зоні особливу увагу. Кліторальні девайси різноманітні, але матеріали та технології, які у них використані, гарантують індивідуальний підхід у кожному окремому випадку.

Вібростимулятори для жінок багатоликі і сьогодні у великій родині є девайси з різним рівнем реалістичності та функціональністю. Вібропулі скоріше відносяться до універсальних пристроїв, які підходять для стимуляції будь-яких чутливих зон на тілі жінок і чоловіків, і навіть можуть бути частиною інших секс-гаджетів. Інші вібратори найкраще справляються зі стимуляцією певної інтимної зони або їхньої групи, якщо ми маємо справу з мультифункціональними девайсами.

Виробник BOSS SERIES
Діаметр 30
Довжина 73
Кількість швидкостей вібрації 9
Тип елементів живлення USB
Режим роботи Вібрація
Тип інтимної іграшки Вибропуля
Стать Жіночий
Колір Золотистий
Тип вібратора Кліторальний
Матеріал Пластик
Країна виробник Польща
Водостійкість Так
Категорія сексшопу Вибропули
Залишіть свій відгук на Віброкулька для стимуляції клітора золотистого кольору з пультом ДК Boss series Rock напишіть відгук
Супутні товари
Вибропули