38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Ерекційне віброкільце червоного кольору Boss series Shark

Ерекційне віброкільце червоного кольору Boss series Shark

Артикул 52-00066
Колір: Червоний
1 299 грн
1 104 грн

Ерекційне віброкільце червоного кольору Boss series Shark

Задовольніть свої найсокровенніші бажання та зробіть інтимне кохання ще більш насиченим та яскравим. Витончене ерекційне віброкільце червоного кольору Boss series Shark створено польським виробником BOSS SERIES для підвищення впевненості під час інтимного спілкування, поліпшення ерекції та подарування гостроти відчуття всьому тілу. Шикарний дизайн, м'який безпечний матеріал - це всі характеристики даної моделі.

Інструкція застосування

- Перед використанням необхідно надягнути його на основу повністю стоячого члена.
- Увімкніть вібрацію одним кнопкою, обравши швидкість за своїми уподобаннями.
- Створює приємну стимуляцію, що збільшує чутливість одразу для обох партнерів.

Догляд за насадкою

Для збереження вашої іграшки очистіть її перед та після використання теплою водою та милом або спеціальним очищувачем для секс-іграшок. Після миття ретельно висушіть і зберігайте в прохолодному, сухому місці.

Переваги

  • Бренд - BOSS SERIES: Відомий бренд гарантує високу якість виготовлення, тривалий термін служби продукту та гарантію його безпеки.
  • Країна-виробник - Польща: Користувачі відзначають міцність та надійність польських товарів.
  • Матеріал - Силікон: Кільце виконане з високоякісного медичного силікону, який має приємні на дотик властивості, легко гнеться та швидко приймає температуру тіла.
  • Діаметр - 38 мм: Даний розмір підходить для більшості чоловіків, не доставляючи дискомфорту під час використання.
  • Колір - Червоний: Риси страсті в кожному русі. Елегантність та шик цього кольору принесуть розмаїття в ваше інтимне життя.

Не відкладайте задоволення на потім! Обов'язково відвідайте інтернет-магазин інтимних товарів TALLA та придбайте Ерекційне віброкільце червоного кольору Boss series Shark. Також рекомендуємо ознайомитися з повним асортиментом категорії "Виброкольца для пеніса". Практичність, ергономічність та стильний дизайн - цього точно варто спробувати!



Ерекційне віброкільце з вібратором створено для того, щоб змінити відчуття обох партнерів. Обмежуючи відтік крові, воно робить чоловіка вправним коханцем, пролонгує статевий акт, а жінка отримує всі шанси на незабутній оргазм. Віброкільце робить процес ще приємнішим, одночасно стимулюючи стовбур статевого члена та ерогенні зони у жінки. Навіть при мінімальній активності чоловіка зберігається висока інтенсивність стимуляції, що підвищує якість інтимних відносин, відкриває нові можливості в сексі.

Виробник BOSS SERIES
Діаметр 38
Довжина 60
Тип інтимної іграшки Ерекційне віброкільце
Країна виробник Польща
Матеріал Силікон
Функція вібрації Так
Колір Червоний
Стать Чоловічий
Категорія сексшопу Ерекційні віброкільця на член
Залишіть свій відгук на Ерекційне віброкільце червоного кольору Boss series Shark напишіть відгук
Ерекційні віброкільця на член