38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Міні вібратор для точки G бірюзового кольору Easytoys

Міні вібратор для точки G бірюзового кольору Easytoys

Артикул 527832/ET249BLU
Колір: Бірюзовий
750 грн
Міні-вібратор для точки G Easytoys, бірюзовий, 12 х 2.5 см

У світі насолод є речі, створені для того, щоб залишити незабутній слід у ваших спогадах. Міні-вібратор для точки G від Easytoys – саме та іграшка, яка працює на ваше задоволення. Її ергономічна форма та вигнутий кінчик створені для того, щоб плавно ввести вас у світ почуттів та подарувати неймовірні відчуття. Цей вібратор став справжнім відкриттям тих, хто цінує яскраву стимуляцію. Виготовлений із приємного матеріалу, він пестить вашу шкіру, забезпечуючи ніжні та приємні відчуття. Керування грою стає легким та інтуїтивним завдяки поворотному регулятору, що дозволяє налаштувати вібрацію під свої уподобання. Цей міні-вібратор для точки G – це не просто іграшка, це путівник у світі насолод, де кожен рух та вібрація спрямовані на досягнення ваших потаємних бажань. Доповніть процес лубрикантом на водній основі. Працює від однієї батареї типу АА.

Характеристики: Довжина – 12 см Діаметр – 2.5 см

Вібратори g точки – найпростіший спосіб виявити ерогенну зону, про яку чули всі, але так і не змогли знайти шлях до цього центру задоволень. Її стимуляція статевим членом практично неможлива. Вона багата на нервові закінчення, але неправильно підібравши методи впливу, жінка може розраховувати лише на неприємні відчуття. Озброївшись вібратором для точки G, можна досконало вивчити цю область і забезпечити стимуляцію, яка призведе до оргазму.

Анатомічна форма вібраторів для точки G дозволяє легко знайти ще одну ерогенну зону на тілі жінки. При її правильній стимуляції можна досягти оргазму, відчуття при якому докорінно відрізняються від кульмінації при стимуляції клітора, а ймовірність множинного оргазму значно зростає. Якщо ви досягаєте оргазму шляхом звичайної вагінальної стимуляції, вам на допомогу прийдуть жіночі вібратори реалістичні . Завдяки реалістичним матеріалам, вони дозволяють пережити відчуття, схожі на ті, які ви відчуваєте при реальному сексі. Тактильні відчуття, швидке нагрівання до температури тіла, зовнішня схожість з пенісом – основні причини популярності таких секс-гаджетів.

Виробник EasyToys
Довжина 120
Діаметр 25
Колір Бірюзовий
Тип інтимної іграшки Вібратор
Режим роботи Вібрація
Стать Жіночий
Країна виробник Нідерланди
Матеріал Пластик
Категорія сексшопу Вібратори для стимуляції точки G
Залишіть свій відгук на Міні вібратор для точки G бірюзового кольору Easytoys напишіть відгук
Супутні товари
Вібратори для стимуляції точки G