38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Віброкуля з рельєфною головкою жовтого кольору You2Toys Cuties 3

Віброкуля з рельєфною головкою жовтого кольору You2Toys Cuties 3

Артикул 554197
1 499 грн
1 274 грн
Вібратор компактний із рельєфним покриттям Cuties 3, 10 режимів, жовтого кольору, 10.8 х 2.8 см.

  Іграшки для жінок не завжди були чимось більшим, ніж функціональним. Але в останні роки інновації отримали поштовх, і, зокрема, Cuties створили цілий всесвіт вібраторів, одночасно елегантних та непомітних, щоб носити їх із собою.

 

  Цей міні-вібратор не є винятком. Він виконаний у найніжнішому пастельно-жовтому кольорі та має м'яку текстуру, що забезпечує більш інтенсивну стимуляцію.

 

  Іграшка ідеально підходить для тих з вас, хто хоче мати якісний вібратор у своїй сумці чи валізі. Не дозволяйте маленькому розміру обдурити вас, тому що у вас є цілих 10 різних режимів вібрації, тому ви можете варіювати використання та отримувати саме те, що хочете.

 

  На кінчику кулі є рельєф, який масажують, дражнять і пестить. Підберіть лубрикант на водяній основі для максимального комфорту.

 

  Заряджається за допомогою USB-кабелю, що додається.

 

  Характеристики:

 

  Довжина – 10.8 см

  Діаметр – 2.8 см

Незважаючи на розміри, у питаннях функціональності вібро кулі для жінок нічим не поступаються повнорозмірним вібраторам. Серед їх основних переваг: невеликі габарити, потужний вібродвигун, можливість дистанційного керування. Іншими словами, ця секс-іграшка може бути завжди з вами, без ризику бути виявленою та ідентифікованою іншими. Її потужності вистачить для швидкого та інтенсивного оргазму, а віддалене управління додасть до ваших інтимних ігор пікантних ситуацій.

Від того, наскільки унікальним буде кожен момент, залежать враження від сексу. Якщо його не роблять особливим вібропулі, зверніть увагу на не менш універсальні стимулятори вібратори з відростком для клітора . Їхня особливість у тому, що вони впливають на кілька ерогенних зон одночасно. Це робить відчуття яскравими та неповторними, підвищуючи інтенсивність оргазмів та роблячи їх неминучими.

Рівень розвитку секс-індустрії практично не залишає шансів на те, що у вашому житті рано чи пізно не з'являться жіночі інтимні іграшки . У вас з'являється шанс досконало вивчити свою сексуальність, щоб ваше інтимне життя ніколи не стало нудним. На зміну віброкуль прийдуть інші іграшки, які допоможуть відкрити нові чутливі зони на вашому тілі, розширити межі задоволення в інтимному житті.

Виробник You2Toys
Довжина 108
Діаметр 28
Кількість швидкостей вібрації 7
Режим роботи Вібрація
Країна виробник Великобританія
Тип інтимної іграшки Вибропуля
Стать Жіночий
Колір Жовтий
Тип вібратора Кліторальний
Матеріал Силікон
Водостійкість Так
Категорія сексшопу Вибропули
Залишіть свій відгук на Віброкуля з рельєфною головкою жовтого кольору You2Toys Cuties 3 напишіть відгук
Супутні товари
Вибропули