38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Міні вібратор для клітора Cuties 3 м'ятний

Міні вібратор для клітора Cuties 3 м'ятний

Артикул 554227
1 499 грн
1 274 грн

Вібратор компактний із рельєфним покриттям Cuties 3, м'ятного кольору, 10.8 х 2.8 см.


Міні-вібратор з тонким дизайном поєднує простоту виготовлення, чарівний дизайн і справжню потужність.

Він неодмінно сподобається кожній дівчині, яка дбає про своє сексуальне задоволення! Ця віброкуля надає на вибір цілих 10 різноманітних режимів вібрації, так що кожен зможе знайти свій коханий, який доведе до орагащма, натиснувши кнопку прямо на іграшці. Все просто та просто! Поверхня іграшки приємна та безпечна для тіла, адже виготовлена з якісного матеріалу. Підберіть лубрикант на водяній основі для якісного ковзання. Чуттєвий рельєф подарує додаткові почуття. Заряджається шар від кабелю USB.


Характеристики: Довжина – 10.8 см Діаметр – 2.8 см



Кліторальнийі вібратор – хороший вибір для більшісті жінок, оскільки понад 90% їх не досягають чи досягають вкрай рідко оргазму під час вагінального контакту. Клітор (від грец. «clitoris» - ключ) є основним джерелом задоволення на тілі жінки. І хоча жінки мастурбують по-різному, у кожному випадку концентруються саме на ньому. Використовувати стимулятори для клітера можна як для соло-ігор, так і для ігор із партнером.

Вібратори для клітора - не єдиний девайс, який можна використовувати для впливу на цю ерогенну зону. Крім того, інтимні задоволення не мають просторових обмежень – отримати оргазм можна як на любовному ложі, а й поза ним. Прикладом багатогранного девайсу є трусики з вібрацією , завдяки яким отримати сексуальне задоволення можна в автономному режимі практично без участі людини. Вбудований вібратор управляється з пульта або програми смартфона, що дозволяє змінювати режим його роботи непомітно для оточуючих. Підійдуть трусики і для прелюдії, надаючи можливість задіяти в грі відразу кількох ерогенних зон, у тому числі клітор, на тілі жінки.

Виробник You2Toys
Довжина 108
Діаметр 28
Тип інтимної іграшки Вібратор
Режим роботи Вібрація
Стать Жіночий
Тип вібратора Кліторальний
Колір М'ятний
Країна виробник Німеччина
Матеріал Силікон
Категорія сексшопу Вібратори для клітора
Залишіть свій відгук на Міні вібратор для клітора Cuties 3 м'ятний напишіть відгук
Супутні товари
Вібратори для клітора